Titel: Mine bedste ingredienser
Forfatter: Skye Gyngell
Sideantal: 256
Forlag: MM Forlag
Udgivet: 29-05-2009
"Gyngell synger råvarerne og måltiderne glade og smagfulde, imens hun danser igennem madlavningen med en feagtig tilgang." Søren Ejlersen, Aarstiderne ...
I bogen kombinerer Skye Gyngell sine stjerneingredienser med et bredt udvalg af andre fristende madvarer og byder læseren på flere end 100 alsidige, let tilgængelige opskrifter. Hun giver også nyttig og overraskende information om udvælgelse og anvendelse af sine favoritingredienser, som f.eks. usædvanlige blandinger af bladgrønt, tomater og æbler, forskellige typer olivenolie osv. En skøn inspirationsbog i naturlig fortsættelse af Skyes første bog, "Et år i mit køkken".
Om forfatteren
Australskfødte Skye Gyngell er en nyskabende kok og internationalt anerkendt madskribent. Hun har regeret i Sydney, Paris og London, hvor hun har talrige berømtheder som kunder. Hende seneste job er som køkkenchef ved Petersham Nurseries Cafe, som meget hurtigt har fået ry for fremragende mad i enestående omgivelser.
Bestil online
Kategori: Kogebøger
