Forfatter: Claus Meyer
Omfang: 224 sider
Forlag: Lindhardt og Ringhof
I Meyers Salatværksted arbejdes der intenst med alle de bedste råvarer. Med udgangspunkt i de fire årstider er det blevet til ikke mindre en 80 fantastiske opskrifter på enhver tænkelig form for salat.
I foråret byder Meyers bl.a. på en salat af rå spidskål og asparges i vinaigrette med kørveldrys, spinatsalat med bacon, croutoner, æg, sennepsdressing og bagte, nye rødbeder med citron, krydderurter og sprød parmesan.
Sommerens salater er lette og grønne som fx salat med gedeost, fennikel, mynte og melon, eller radicchiosalat, jordbær, balsamico og peber samt en toscansk brødsalat.
Efteråret og vinteren tager udgangspunkt i sæsonernes råvarer, og her finder man bl.a. opskrifter på en tangsalat, en salat af bagte persillerødder vendt i grønkålssalsa serveret med letrøget kompot af persille og en pæresalat med grønkål, blåskimmelost og valnødder.
Alle opskrifter er nøje gennemarbejdet, og smagt til af Claus Meyer selv.
Foruden alle opskrifterne indeholder bogen forskellige afsnit om dressinger, tilbehør, olier og eddiker. Bestil online
Kategori: Kogebøger
