Titel: Meyers bageri
Forfatter: Claus Meyer
Omfang: 192 sider
Forlag: Lindhardt og Ringhof
I sin bog Meyers bageri giver Claus Meyer en fuldendt introduktion til alle aspekter af bagningen og præsenterer læseren for en lang række opskrifter på lækkert brød og uimodståelige kager.
Bogens opskrifter har Claus Meyer udviklet i samarbejde med Nicolai Skytte, som er dag-lig chef for bageriet i Meyers Køkken og Deli.
Opskrifterne er inddelt i kategorier. Under hvide brød finder man f.eks. hvedebrød og sigtebrød. De mørke brød består bl.a. af ølbrød og bygbrød. Kategorien kernebrød byder på græskar og kastanjebrød, mens man under rugbrød finder både mørke og lyse af slagsen. Meyer frister også med boller og kager, herunder alt fra kanelgifler til pain au chocolate og grove småkager.
Meyer giver udover opskrifterne udførlige beskrivelser af de forskellige korn og melty-per og deres indflydelse på brødets bageevne og kvalitet. Han tager samtidig læseren på en passioneret rejse gennem ælte og hævemetoder af en hver slags. Bogen er derudover fuld af tips til gode køkkenredskaber.
Bestil online
Kategori: Kogebøger
