Forfatter: Zoë Escher
Forlag: Mellemgaard
Er du også vild med sushi? Har du lyst til at lære at lave autentisk japansk sushi? Savner du som vegetar at få inspiration til at lave lækkert sushi? Vil du også gerne vide hvilke japanske ingredienser der egner sig bedst til sushi?
Svarene på disse spørgsmål kan du finde i bogen Matcha, omakase og sushi – for alle der værdsætter god mad. Bogen er nytænkende med fokus på rene linjer og råvarer af god kvalitet. Et ideelt opslagsværk, som også rummer nye og anderledes opskrifter på moderne sushi og variationer af velkendte retter..
Forfatteren Zoë Escher er uddannet sushikok ved California Sushi Academy og har tidligere leveret catering for kendisser i Bel Air, Beverly Hills og Hollywood. Med sin nye kogebog vil Zoë Escher inspirere danskerne til i højere grad at tage sushien til sig, blandt andet ved selv at lære håndværket, vejlede om hvad man skal være opmærksom på når man køber fisk og skaldyr hos en fiskehandler, og hvilke ingredienser der egner sig bedst til sushi.
Sushirullerne er udelukkende sammensat af råvarer, der kan købes hos lokale butikker, uanset hvor i landet man bor. Og for vegetarer eller for dem som ikke bryder sig om fisk, venter der også mange nye og spændende smagsoplevelser.
Bestil online
Kategori: Kogebøger
