Forfatter: Henrik Boserup
Omfang: 512 sider
Forlag: Lindhardt og Ringhof
Lindhardt & Ringhof har samlet Henrik Boserups to storsælgende kogebøger Mad (hhv. sort og hvid) i en bog i nyt, større format.
Grundtanken bag begge bøger er at vise læseren, hvor simpelt det kan være at lave mad. Hvordan man med få ingredienser kan få det bedste frem i en hvilken som helst ordentlig vare. Alt uvæsentligt er skåret væk, og fokus er rettet mod den råvare, man har valgt at arbejde med. Retter af agurk skal smage af agurk, lam skal smage af lam osv.
Boserups tips og tricks er baseret på en almindelig professionel grundviden om madlavning, der sætter hverdags-kokken i stand til at bevare et godt forhold til maden, og samtidig gør det lettere for den enkelte at udvikle et mere personligt køkken.
Med Madmad er det Henrik Boserups ambition at give hverdags-kokken mulighed for at skærpe kravene til det daglige brændstof: De gode råvarer. Bestil online
Kategori: Kogebøger
