Forfattere: Lene Juul Bruun og Anne Hjernøe
Omfang:
Forlag: Politikens Forlag
En skidt livsstil med dårlig kost er i den vestlige verden skyld i ca. en tredjedel af alle kræfttilfælde, anslås det. Der findes der ingen garanti mod kræft, men at en sund kost er en væsentlig faktor i at forebygge kræft, er der bred enighed om.
Det gode køkken giver masser af inspiration til sunde og lækre hverdagsretter til hele familien, og samtidig får man som læser et indblik i noget af det, der optager forskningen inden for kost og kræft lige nu. Det er denne research og forskning, der ligger til grund for bogens velsmagende opskrifter. Det er mad med masser af grøntsager, frugt, grove kornprodukter, fisk, skaldyr og fjerkræ.
Har du haft kræft inde på livet – eller er du rask med lyst til at spise sundt og forebyggende – er du med Det gode køkken virkeligt godt stillet. Med denne bog bliver det lettere at forstå, hvordan kosten spiller en afgørende rolle for vores sundhed, og på hvilke måder maden kan være med til at forebygge kræft.
Opskrifter fra bogen:
· Grønkålstatar med hasselnødder og krydderurteaioli (se bogens forside)
· Nordisk kålsalat
· Jordskokkesuppe med kammuslinger, æblechips og ristede græskarkerner
· Krydderurteomelet med stenbiderrogn
· Rødbedesalat med grov sennepsdressing
Bestil online
Kategori: Kogebøger
