Med Løgismose sommer samler Anders Vald opskrifter på 80 lette sommerlige retter tilberedt på de råvarer, der er tilgængelige i sommermånederne. Opskrifternes fokus er det enkle måltid i hverdagen, og derudover den gode gæstemad, hvor man som vært har bedre tid til at gå og pusle i køkkenet. Her er opskrifter på alt lige fra marmelader på sommerens bær og hjemmebagt knækbrød til morgenmad til indbydende frokostretter, som f.eks sommersalat på fynsk rygeost med søde ærter og rimmet kammusling, ravioli med kantareller og brunet salviesmør, hvide asparges med fjordrejer og sauce mousseline. Her er middagsretter som f.eks fra Fish n´ chips, høns i asparges, slethvar med lardo og sommerkål, og côte de porc med grillet blomkål og estragonsmør. Det er variationer af gode gamle velkendte danske retter og rustikke, traditionelle retter fra det franske køkken samt lækre retter med fisk og skaldyr til de finurlige og fnuglette sommerdesserter.
De smukke fotos er taget af Anders Schønnemann, som er en af Danmarks allerdygtigste madfotografer.
Bestil online
Kategori: Kogebøger
