Kategori: Kogebøger

Lidt lækkert

Lidt lækkert 

Tapas, antipasti, sushi og mezze. Glem den formelle treretters middag - tag et afslappet festmåltid af små lækkerier. Uformelt og afslappet - perfekt til gæster ...

Forfatter: Jennifer Joyce
Forlag: Nyt nordisk forlag
Omfang: 256 sider


Glem den formelle treretters middag - tag et afslappet festmåltid af små lækkerier. Uformelt og afslappet - perfekt til gæster.

Smage fra alle verdenshjørner. Prøv krabbe- og gruyere-nachos med svitset tomatsalsa eller asparges rullet i Serrano-skinke.

Nyd festen. Enkle retter og planlægningstips sørger for, at man kommer ud af køkkenet og ind til vennerne.

Det formelle middagsbord er ved at blive erstattet med et mere afslappet møde omkring sofabordet som den nye måde at have gæster på. Flere og flere byder deres gæster på et enkelt udvalg af canapéer og forretter som hovedmåltid. De dropper den klassiske tre-retters middag med store stykker kød eller fisk, til gengæld for små men lokkende bidder.

Alt efter hvor man befinder sig, kan disse retter blive kaldt tapas, mezze eller antipasti. Men uanset hvor de stammer fra, har de en ting til fælles - en sammensmeltning af salte, søde, syrlige og krydrede smage. Når først smagsløgene er blevet vækket på den måde, drømmer man kun om mere.

Det er også et spørgsmål om livsstil. En aften omgivet af myriader af eksotiske retter giver en mere venskabelig og afslappet atmosfære, end hvis man skal pløje sig igennem talrige formelle retter.

Bestil online

Spis dig stærk, let og mæt - Anne Hjernøe

Fra den inspirerende kost- og livsstils ekspert, journalist Anne Hjernøe, kommer bogen 'Spis dig stærk, let og mæt' om forfatteres succes-koncept 'Stærk, let og mæt'.

Læs mere
Salattøsens - Sunde Fyldige Salater, af Mette Løvbom

Salater som hovedret er et hit, måske især fordi man føler sig godt tilpas efter en fyldig salat. For tii forskel fra tunge kødretter, så er middagssalater lette, mættende og nemmere at fordøje - og så er grøntsagerne jo fulde af vigtige næringsstoffer.

Salater kan sammensættes af lige præcis de…

Læs mere
Sunde grønne retter: Mummum - Kun Aftensmad, af Amanda Juul Jensen og Mathilde Munksø Bentsen

Nemme, sunde, grønne retter. Det er udgangspunktet for Amanda Juul Jensen og Mathilde Munksø Bentsens kogebog 'Mummum - Kun Aftensmad'.

Læs mere
Krydret, Anne Hjernøe & Ditte Ingemann

Med en fælles passion for mad og krydderier, har Anne Hjernøe og Ditte Ingemann udgivet den dejligste opskriftsamling fuld af inspiration til hvordan man nemt kan føje ekstra krydderi på tilværelsen.

Læs mere
Sænk Dit Kolesterol - af Jens Linnet og Jerk W. Langer

Fra de populære danske læger og forfattere, Jens Linnet og Jerk W. Langer, kommer bogen 'Sænk Dit Kolesterol'. Det er en vigtig bog, der gør dig klog på nøjagtigt hvilke konsekvenser det kan have, at leve med et højt kolesteroltal.

Læs mere
Krydderier fra A til Z - Stor smag til grøn mad

Bliv klogere på krydderier, og læs om, hvordan krydderier er helt afgørende for at give aromaer og smage til plantebaseret mad. Det er nemlig især, når vi skifter de kraftigt smagende kødretter ud med grønne alternativer, at krydderier spiller en særlig rolle, ved at tilføje aroma og smag.

Læs mere
Surdej - Kom Godt I Gang - af James Morton

Det behøver ikke være så svært, at bage skønne brød med surdej, og som alle ved, så er surdejsbrød et helt særlig sprødt og lækkert brød med dejlig, saftig krumme og stor smag.

Læs mere
Den Store Brødbog - af Martin Johansen

Savner du inspiration til sunde, skønne hjemmebagte brød, så er der rigtig meget at hente i bogen'Den Store Brødbog'. Her deler bogens forfatter, Martin Johansson, ud af sin store viden om gærbrød, surdejsbrød og fuldkornsbrød.

Læs mere
Mad I Fad - af Anne Van Der Merwed

At tilberede mad i fad, er ikke kun nemt og praktisk, men giver også en særlig intens oplevelse af, hvordan ingredienserne fungerer sammen.

Med Anne Van Der Merwedes bog ’Mad I Fad’ får man øjnene op for de mange muligheder og variationer, der er, når man tilbereder måltider i fad.

Læs mere
Valdemarsro – Aftensmad

Med mere end 50.000 solgte eksemplarer, er ’Valdemarsro – Aftensmad’, tidens absolutte bestseller indenfor kogebøger.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^