Glaspynt fra Bungalow
Cest Bon glaskuglestage
Riviera Maison hos Rosen-Lund.dk
500 e-bøger for børn
Kategori: Kogebøger
Krydret, Anne Hjernøe & Ditte Ingemann
Redaktionen

Med en fælles passion for mad og krydderier, har Anne Hjernøe og Ditte Ingemann udgivet den dejligste opskriftsamling fuld af inspiration til hvordan man nemt kan føje ekstra krydderi på tilværelsen.

Bogen ’Krydret’ er en rejse ud i det nordafrikanske, arabiske og mellemøstlige køkken med opskrifter på hverdags- og gæstemad, hvor krydderier og råvarer komplimenterer hinanden i himmelske mundfulde. Her er blandt andet opskrifter på skønne simreretter, fladbrød med fyld, kolde og varme salater og aromatiske fiskeopskrifter, men også krydrede dip, sprøde brød, hjemmelavede krydderiblandinger, fermenterede lækkerier og krydrede, søde desserter.

”Det er ingen hemmelighed, at jeg altid har været begejstret for små krydrede retter fra det nordafrikanske, det mellemøstlige og arabiske køkken” fortæller Anne Hjernøe om inspirationen til bogen. ”Fokus har været at lave en smuk og brugbar bog med opskrifter på retter, der smager fantastisk og med ingredienser, man kan få herhjemme. Det skal være som at stikke hoved ind i 1001 nats eventyr, hvor hvert måltid bliver en fortælling i sig selv, hvor retterne er smukke og indbydende og nemme at gå til.”

Ingredienserne i ’Krydret’ er et spændende miks af råvarer fra både nord og syd – og med masser af sprøde, grønne indslag, som nænsomt er krydret og afstemt, så alle grundsmagene kommer i spil. De skønne retter er samtidig en fryd for øjet, hvilket den anerkendte madfotograf, David Loftus , illustrerer med et sansebombardement af farverige og stemningsfulde billeder.

Titel: Krydret - Fra rosenblade til ras el hanout
Forfattere: Anne Hjernøe & Ditte Ingemann
Forlag: Politikens Forlag
Bestilling: Bogen kan bestilles her

Toptrimmede tarme, af Mette Borre

Stadig flere bliver vegetarer eller vælger generelt bare at spise mere grønt og indføre kødfrie dage. Samtidig har 10 procent af befolkningen irritabel tarm, og kan have særlig gavn af mere grønt. For grøn kost er godt for fordøjelsen, fastslår forfatterne bag den nye bog ’Toptrimmede tarme’.

Læs mere
Forunderlig Mad, af Katrin Joensen-Næs

Brød med rødvin. Røget makrel og ærtesoufflé. Wasabigedeost og bagte jordbær. Med bogen ’Forunderlig mad: Serveringer, der overrumpler dine sanser’, har færøske Katrin Joensen-Næs skrevet en bog, som - nøjagtig som bogens titel antyder - er fuld af opskrifter på mad med nye, anderledes og...

Læs mere
Vild - Naturen ind i køkkenet, Thomas Laursen

Til alle, der nyder at samle og bruge ingredienser fra den vilde naturs spisekammer, har en af landets absolutte pionerer indenfor moderne dansk vildmad skrevet en formidabel guide.

Thomas Laursen har hele sit liv været betaget af den danske natur og har gennem årene tilegnet sig en enorm viden om...

Læs mere
Holms Mad, af Claus Julius Holm

Med 'Holms mad' kommer den folkekære kok, Claus Holm, med sin måske mest personlige kogebog til dato. Her får fans ikke kun opskrifterne på al den skønne hverdags- og gæstemad, der har været med til at gøre ham kendt, bogen åbner også en dør ind til Holms eget køkkenbibliotek med opskrifter på...

Læs mere
Sund junkfood, af Katrine Tuborgh

Til dig der er glad for junkfood, men gerne vil gøre en indsats i køkkenet for at få den sundeste af slagsen, har kogebogsforfatter og madfotograf Katrine Tuborgh skrevet en inspirerende og indbydende bog.

Læs mere
Rigtig god fordøjelse, af Mette W Ravn og Mette Borre

Når fordøjelsen ikke fungerer, kan det føre til mistrivsel og sygdomme. Mange af os spiser generelt for meget salt, sødt, fedt og blødt, og det kan ind i mellem sætte fordøjelsen, samtidig kan en uhensigtsmæssig kostsammensætning og livsstil betyde, at mængden og arten af de bakterier vi har i...

Læs mere
Plantemad af Mia Gardum

Har du lyst til mere grønt i din mad? Overvejer du måske at blive vegetar eller veganer? Måske bare nogle af ugens dage? Så er opskriftsamlingen 'Plantemad', der er skrevet af den passionerede blogger, grøntsagsentusiast og skribent, Mia Gardum, lige noget for dig!

Læs mere
Blomsterbergs Bedste, af Mette Blomsterberg

Mette Blomsterberg er kagedronningen over dem alle. Konditoren, som har fået hele Danmark til at bage. Hun står bag intet mindre end seks kage- og dessertbøger og nyder samtidig stor popularitet på tv, hvor hun lige nu er aktuel som den hårde, men også retfærdige, søde og sjove dommer, når folk...

Læs mere
God mad - Let at sylte, af Marianne Kastberg og Kirsten Høgh Fogt

Med Marianne Kastberg og Kirsten Høgh Fogts syltebog "God mad - let at sylte" kan du nemt fremstille marmelader med masser af smag, og saft sprængfyldt med vitaminer. Du kan også opgradere din hotdog med egen ketchep, sennep, nyristede løg og hjemmesyltede agurker.

Læs mere
Den andalusiske drøm

I 'Den andalusiske drøm' kommer du med på en fantastisk rejse til Andalusien, hvor kogebogsforfatter og madskribent Tina Scheftelowitz udlever sine drømme med god mad og livsnyderi. Og der er mange dejlige historier, at fortælle, for Tina er nemlig flyttet med sin mand Lasse Theifoldt til...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Opbevaringskasser til køleskabet

Opbevaringskasser til køleskabet

Køleskabskasser til inddeling af køleskabet

Køleskabskasser til inddeling af køleskabet

Riviera Maison olie-/eddike

Riviera Maison olie-/eddike

Rue du Bac Etagére Riviera Maison

Rue du Bac Etagére Riviera Maison

Nye Bøger
^