Forfatter: Richard Béliveau og Denis Gingras
Omfang: 212 sider
Forlag: Peoples Press
Jordbær hæmmer kræft. Spis tomater mod kræft. Fuldkorn mindsker risikoen for kræft. Rødvin modvirker kræft. Løg kan sænke kræftrisikoen …
Historier om fødevarer, der forebygger mod kræft, trækker jævnligt overskrifter i dagblade og magasiner. Den ene undersøgelse afslører ét, mens en anden fortæller noget andet. Du kender sikkert allerede en del af historierne, men mangler mest af alt overblik. En bog, hvor alle de seneste opdagelser er samlet på ét sted. En guide.
De to anerkendte kræftforskere Richard Béliveau og Denis Gingras har sat sig for at gennemgå, hvad man i dag ved om sammenhængen mellem kræft og den mad, vi spiser. Kost mod kræft er resultatet. En bog, der i et jordnært sprog forklarer sin læser, hvad kræft er, hvilke fødevarer, der forebygger mod sygdommen, og hvordan de bør tilberedes.
Bestil online
Kategori: Kogebøger
