Forfatter: Carsten Kyster
Forlag: Politikens Forlag
Den kendte kok og madskribent Carsten Kyster, der har rejst og arbejdet i bl.a. England, Australien og Asien og er kendt for sine altid nemme opskrifter, giver i sin nye bog inspiration til, hvordan man kan forny sit madrepertoire derhjemme.
KØKKENTID er Carsten Kysters bud på god mad, som man kan lave af få ingredienser og på ingen tid.
Bogen indeholder lækre snacks og forretter, hovedretter, salater og tilbehør samt ideer til friske desserter og drikke. At alle de indbydende opskrifter er helt enkle at gå til, er blot et plus.
Kysters køkken er kreativt og varieret. Det er god dansk mad mikset med retter med inspiration fra især Middelhavet og Asien – altid med de gode råvarer i centrum.
Opskrifter fra bogen:
· Auberginesuppe med kikærter
· Makiruller med forskelligt fyld
· Torsk med stegt hyben og spidskål
· Fasan bagt med parmaskinke
· Hyldeblomster i svøb
· Karamelguf med chokolade
· Granatæbletoddy
Bestil online
Kategori: Kogebøger
