Forfatter: Christa Alstrup
Fotograf: Peter Kam
Omfang: 272 sider
Den ansete madskribent Christa Alstrup har lavet denne meget personlige kogebog, der indeholder over 100 lækre og innovative opskrifter. Bogen er inddelt efter de fire årstider og tager udgangspunkt i sæsonens friske råvarer, Christas egne favoritter.
Der er masser af inspiration at hente i denne kogebog, der også viser, hvordan oversete, men let tilgængelige råvarer som ramsløg, skovmærke, syre, kvæder eller skorzonnerødder, igen kan få den fortjente plads i køkkenet.
Christa Alstrup har været madskribent på Bo Bedre siden 1981. I 1999 fik hun, som den første madskribent, Det Danske Gastronomiske Akademis hædersdiplom.
Bogens smukke madfotos er taget af fotograf Peter Kam, der tidligere er tildelt Det Danske Gastronomiske Akademis hædersdiplom for fremragende madfotos.
Bestil online
Kategori: Kogebøger
