KAGEKARMA, af Annemette Voss

Kategori: Kogebøger

KAGEKARMA, af Annemette Voss 

De søde detaljer er i højsædet i denne nye bagebog, som indeholder 100 kreative opskrifter på kager og andre søde sager, fra den tidligere Bagedyst-vinder Annemette Voss.

I KAGEKARMA deler Annemette Voss gavmildt ud af sine tips og tricks, så læserne bl.a. kan lære at dekorere kager med håndformede roser, male på fondant med farve og sprøjte en lagkage op med elegante roser i frosting. Som kronen på værket viser hun, hvordan man selv let og elegant samler den mest eventyrlige bryllupskage. Alt sammen gennem billeder, der demonstrerer de enkle teknikker, så det bliver sjovt at bage.

"Denne bog er skabt med en drøm om at inspirere dig, så du tør give dig i kast med bagningen af helt nye kager. Jeg har valgt i mange af opskrifterne at gå i detaljen med pynten – noget jeg ved, rigtig mange elsker at hygge sig med. Bogen har både fokus på at udvikle dine færdigheder og på, at du og dine nærmeste sammen beriges med gode oplevelser om selve det at bage samt indtagelsen af de lækre, søde sager." fortæller Annemette Voss.

"Kagekarma er en ærlig bog, hvor jeg har sat fokus på velsmag, æstetik og detaljer på en måde, hvor du som kageentusiast vil føle dig tryg ved at kaste dig ud i nye udfordringer. Jeg har forsøgt at være så præcis i både opskrifterne og how to-afsnittene, at du aldrig bliver i tvivl om, hvad du skal. Alt i bogen er bagt i mit eget køkken af mig, og alt er anrettet og pyntet således, at du altid kan udelade de elementer, du evt. finder unødvendige eller for besværlige. Og jeg garanterer, at mit køkken højst sandsynligt ligner dit. Jeg har ikke nogen mærkelige redskaber eller magiske hjælpemidler, som lige kan fremtrylle en kage på 5 minutter. Jeg arbejder i mit køkken som enhver anden amatørbager. Så hvis jeg kan, kan du nok også."

Bogens kager fordeler sig i sjove afsnit som SKUM, SPRØD, LAG, WOW, HAPS og MINI. Det er opskrifte på alt fra muffins, donuts, croissanter og islagkage og til flødeboller, trøffelkugler og skumfiduser. 

Titel: Kagekarma
Forfatter: Annemette Voss
Foto: Siff Meincke
Forlag: Politikens Forlag
Bestilling: Bogen kan bestilles her >>

Køkkenterapi, af Anne-Sophie Lahme

Med en hverdag, der byder på lange arbejdsdage, korte aftner, og mange opgaver, kan det være svært at finde tid til at lave mad. Det ved Anne-Sophie Lahme, som i hverdagen er travlt beskæftiget i et kommunikationsbureau. Samtidig bliver frustrationen ikke mindre af, at netop det at tilberede et godt…

Læs mere
Bag med rug

Rug er meget mere end rugbrød. Med Line Friis´ bagehæfte 'Vi bager med rug' får du masser af inspiration til rustikke brød og boller med blød krumme, og sprød og knasende skorpe. Men også til kager med rug, som smager og passer perfekt til det nordiske køkken.

Læs mere
Juice for begyndere, af Louisa Lorang

'Juice for begyndere' er Louisa Lorang bog til alle dem, der elsker friskpresset juice baseret på ganske få og helt enkle råvarer. Alle juicer i bogen er uden tilsat sukker, uden mælkeprodukter og opskrifterne er simple, nemme og fulde af smag og sundhed!

Læs mere
Den Store Antiinflammatoriske Kostguide

Nu skal det være slut med ømme led og sener, eksem, kredsløbsproblemer og en generelt hensygnende krop, skriver forfatterne til bogen 'Den store antiinflammatoriske kostguide'. Med den nye bog giver ernæringskonsulent Martin Kreutzer og madskribenten Anne Larsen svaret på det meste.

Læs mere
Tobias Hamann-Pedersen

Hvis du har fulgt med i 'Den store bagedyst' på DR1, så har du oplevet Tobias Hamann og set hvordan han konstant overraskede dommerne med kreative, velsmagende og kunstneriske kager.

Læs mere
Den store amerikanske kogebog

Clementine Paddleford´s store, smukke og superinspirerende kogebog udkommer nu på dansk. Der er tale om en nyrevideret udgave af USA´s første og største samling af egnsretter med mere end 500 klassiske opskrifter fra alle stater. Bogen, der udkommer fra forlaget Lindhardt & Ringhof, har forord af…

Læs mere
Små retter stor smag, af Timm Vladimir

'Små retter', 'tapas', 'mezze', 'antipasti' – kært barn har mange navne. I sin bog 'Små retter stor smag' præsenterer Tim Vladimir 80 opskrifter på retter med stor smag fra hele verden.

Læs mere
Rug – Meget mere end rugbrød

Danmarks nationalbrød, rugbrødet, og hvad rugmel og kerner også kan bruges til i madlavningen. Bogen fortæller om, hvorfor rug er så fantastisk.

Læs mere
KÅL

Kål er lækkert. Kål er sundt. Og kål er billigt og tilgængeligt for alle. I køkkenet er der mange variations-muligheder med kålen. To passionerede kål-entusiaster kokken Peter Nøhr og ekspert i madkultur Asmus Gamdrup har sammen skrevet kogebogen 'KÅL'.

Læs mere
Spiselige Svampe

– Og lækre svamperetter.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^