Black Friday 2020 hos BOBO
Danmarks Dufte: Time for Hygge
Julepynt - Dansk design fra FELIUS
Montana
Kategori: Kogebøger
KAGEKARMA, af Annemette Voss

De søde detaljer er i højsædet i denne nye bagebog, som indeholder 100 kreative opskrifter på kager og andre søde sager, fra den tidligere Bagedyst-vinder Annemette Voss.

I KAGEKARMA deler Annemette Voss gavmildt ud af sine tips og tricks, så læserne bl.a. kan lære at dekorere kager med håndformede roser, male på fondant med farve og sprøjte en lagkage op med elegante roser i frosting. Som kronen på værket viser hun, hvordan man selv let og elegant samler den mest eventyrlige bryllupskage. Alt sammen gennem billeder, der demonstrerer de enkle teknikker, så det bliver sjovt at bage.

"Denne bog er skabt med en drøm om at inspirere dig, så du tør give dig i kast med bagningen af helt nye kager. Jeg har valgt i mange af opskrifterne at gå i detaljen med pynten – noget jeg ved, rigtig mange elsker at hygge sig med. Bogen har både fokus på at udvikle dine færdigheder og på, at du og dine nærmeste sammen beriges med gode oplevelser om selve det at bage samt indtagelsen af de lækre, søde sager." fortæller Annemette Voss.

"Kagekarma er en ærlig bog, hvor jeg har sat fokus på velsmag, æstetik og detaljer på en måde, hvor du som kageentusiast vil føle dig tryg ved at kaste dig ud i nye udfordringer. Jeg har forsøgt at være så præcis i både opskrifterne og how to-afsnittene, at du aldrig bliver i tvivl om, hvad du skal. Alt i bogen er bagt i mit eget køkken af mig, og alt er anrettet og pyntet således, at du altid kan udelade de elementer, du evt. finder unødvendige eller for besværlige. Og jeg garanterer, at mit køkken højst sandsynligt ligner dit. Jeg har ikke nogen mærkelige redskaber eller magiske hjælpemidler, som lige kan fremtrylle en kage på 5 minutter. Jeg arbejder i mit køkken som enhver anden amatørbager. Så hvis jeg kan, kan du nok også."

Bogens kager fordeler sig i sjove afsnit som SKUM, SPRØD, LAG, WOW, HAPS og MINI. Det er opskrifte på alt fra muffins, donuts, croissanter og islagkage og til flødeboller, trøffelkugler og skumfiduser. 

Titel: Kagekarma
Forfatter: Annemette Voss
Foto: Siff Meincke
Forlag: Politikens Forlag
Bestilling: Bogen kan bestilles her >>

Plenty more - Forny dit grønne køkken

Yotam Ottolenghis grønne revolution fortsætter! Fuld af inspirerende opskrifter og farverige fotos er hans nye kogebog 'Plenty More' et must-have for såvel kødspisere som vegetarer.

Læs mere
Mit cowgirlkøkken

Louisa Lorang har en kæmpe kærlighed til Texas og hele den amerikanske madkultur. I 'Mit cowgirlkøkken' tager hun os med på et gastronomisk roadtrip, hvor hun gavmildt deler ud af sine bedste opskrifter.

Læs mere
Køkkenfest

Har du nogenside tænkt over, hvorfor en fest altid ender i køkkenet?

Læs mere
Det peruanske køkken

Det peruanske køkken er festligt, smagfuldt, elegant og farverigt. Med bogen "Ceviche - det peruanske køkken" præsenteres 100 lækre og simple opskrifter, som med garanti får mundvandet til at løbe hjemme i de danske køkkener.

Læs mere
Uimodståeligt asiatisk

Der er noget helt unikt over Asiens smagseksplosioner, hvor den rette balance af sødt, salt, surt og stærkt finder sammen i sitrende, skønne kombinationer. Den populære kok, Bill Granger, har elsket det asiatiske køkken, siden han var barn, og samler med bogen 'Uimodståeligt asiatisk' alle de...

Læs mere
Lakrids i maden

I 'Lakrids i maden' har Johan Bulöw samlet intet mindre end 72 opskrifter, så du i eget køkken kan eksperimentere med både det søde og det salte lakrids.

Læs mere
Camilla & krydderierne

’Abracadabra – 1001 ret fra Camillas krydrede køkken’ er en fortryllende rejse gennem krydderiernes univers og verdens mange madkulturer, fortalt af Camilla Plum. Og der er meget at fortælle. 350 tætskrevne sider fyldt med krydderiernes historie, fakta om smag og egenskaber samt masser af tips til...

Læs mere
Dragsholm Slot

Bogen 'Dragsholm Slot' fortæller filosofien bag slottets restauranter og anmelderroste gourmetmad – fra fjord til jord til bord – og øser ud af vidunderlige opskrifter ...

Læs mere
Mørbradgryde

En rigtig skøn efterårsret: Mørbradgryde med svampe og linser. Opskriften er fra Pia Andreassens nye, roste kogebog "Protein".

Læs mere
Heibergs søde tand

Morten Heiberg giver dig sine allerbedste desserter til både hverdag og fest, så du har et kæmpe udvalg af de mest delikate lækkerier både når det gælder desserttype og sværhedsgrad.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Køleskabskasser til inddeling af køleskabet

Køleskabskasser til inddeling af køleskabet

Katteskåle fra Yamazaki

Katteskåle fra Yamazaki

Opbevaringskasser til køleskabet

Opbevaringskasser til køleskabet

Interdesign

Interdesign

Nye Bøger
^