Forfatter: Silla Bjerrum
Omfang: 176 sider
Forlag: Aschehoug
Japansk mad bringer det japanske køkken ind i de danske hjem, med opskrifter som er nemme at gå til.
Der er de klassiske japanske retter som sushi og nudel- og risretter. Og så er der japanske retter med et twist, hvor Silla Bjerrum har hentet inspiration fra Marokko, Italien og Danmark. Her-iblandt opskrifter på fish’n chips på japansk manér med torsk og remoulade og marrokansk græskarragout med soba-nudelsuppe.
Bogen indeholder også desserter; blandt andre nori-maki med mørk chokolade og paranødder og ahornsirup-is med sorte sesamfrø.
Bogen beskriver grundteknikkerne i det japanske køkken. Både tilberedning af sushi-ris og ud-skæring af fisk. Alle teknikker er illustreret med trin for trin-billede. Og opskrifterne er på et ni-veau, hvor selv den helt uprøvede sushi-kok kan være med!
Silla Bjerrum er født i Danmark men er bosat i London. Hun åbnede sin første sushi-restaurant for syv år siden, og er medstifter af Feng Sushi-kæden i London, der i dag tæller fem restauranter.
Bogens fotos er taget af en af Danmarks førende madfotografer, Lars Ranek.
Bestil online
Kategori: Kogebøger
