Bliv inspireret af Heibergs søde tand
Desserter behøver ikke altid at indebære svære teknikker, lange tilberedningstider og dyrt udstyr. Og de behøver heller ikke altid at være fulde af sukker og fløde, skriver Morten Heiberg i sin nye smukke dessertbog.
Med "Heibergs søde tand" præsenterer Morten Heiberg sine allerbedste opskrifter på desserter og lækkerier til både hverdag og fest. Bogens opskrifter er præsenteret med masser af fantastiske fotos, detaljerede beskrivelser af fremgangsmåder og alt hvad du har brug for af viden og teknikker til at fremstille lækre desserter, som: mousser, creme brûléer, tiramisu, fromager, frugtgrød og kolde supper samt kager i massevis: småkager, pavlova, marengs, kokostoppe, macarons, vandbakkelser, lagkager, tærter samt konfekt, trøffelkugler og flødeboller.
Bestil online
Kategori: Kogebøger
