Forfatter: Lisbeth Tordendahl
Omfang: 192 sider
Forlag: Politikens Forlag
Grønne Proteiner præsenterer dig for sundhed og nydelse i et mangfoldigt sammenkog af fristende opskrifter og lækkert tilbehør. Maden er nem at tilberede og smager herligt samtidigt med at den er nærende, fiberrig og med til at stabilisere blodsukkeret og forebygge livsstilssygdomme.
For med Grønne proteiner kan man spise sig sund og inspireres til at tilføre dagligdagen en grøn profil med proteinrige bønner, linser, ærter og sojaprodukterne tofu og tempeh.
Grønne Proteiner er desuden en inspirerende og oplysende guide, hvor du finder en guldgrube af nyttige ernæringsfakta, tips om råvarer og praktiske råd, der gør en sund hverdag nemmere.
Råvarerne anvendes i lækre supper, varme retter, salater og kolde retter samt i postejer, pateer, pirogger og tærter. Kort sagt er der tale om sund mæthed med de vigtige uundværlige proteiner, som ikke er kød – eller kur-mad, men bæredygtig familievenlig mad med en venlig tanke rettet mod CO2 sænkning.
Samtidig kan bogen bruges som hjælp til at få integreret de sunde vaner i et mere langtidsholdbart og moderne hverdagskøkken, så familien ikke blot nøjes med en ugentlig kød-fri dag.
Bestil online
Kategori: Kogebøger
