Forfatter: Trine Hahnemann
Omfang: 224 sider
Forlag: Lindhardt & Ringhoff
Tag med Trine Hahnemann på en super inspirerende og spændende rejse i de skandinaviske køkkener.
Med hverdagsmaden som sit fokus, har den kendte madskribent sat sig for at genfinde de bedste klassiske retter fra både det norske, svenske og danske køkken. Og for alle os der, alt for længe, har lade os forføre af italienske-, franske-, indiske- og de andre eksotiske køkkener, er det fantastisk, at genfinde sine skandinaviske rødder og lave sund og lækker mad baseret på skandinaviske råvarer.
Med udgangspunkt i årets gang og sæsonernes friske råvarer, fortolker Trine Hahnemann måned for måned gamle kendinge som skipperlabskovs, biff Lindström og citronfromage, men også nye, spændende retter introduceres, som f.eks. citrusmarineret laks, rugfoccacia og peberrod-kørvelsuppe.
Årets gang og de lækre madretter er på smukkeste vis illustreret af fotograf Lars Ranek, hvis stemningsfulde billeder gør denne bog til en nydelse for både øjet og ganen ...
Om forfatteren Trine Hahnemann
Trine Hahnemann er direktør i virksomheden Hahnemanns køkken, der laver kantinemad til mere end 2400 mennesker i Storkøbenhavn. Hun har en række kogebogudgivelser bag sig bl.a. Tænk før du spiser og 365 hverdagsretter. Bestil online
Kategori: Kogebøger
