Forfatter: Carsten Olsen alias Den Skaldede Kok
Omfang: 192 sider
Forlag: Gyldendal
"Hvorfor nu en grillbog? Det er i virkeligheden meget simpelt: Fordi jeg ELSKER at grille. Grill er for mig hygge. Det er noget, man kan være sammen om. Man kan lave mad i nærheden af dem, man skal tilbringe sin aften med, og så er det "back to nature". Jeg elsker at lave et kæmpe bål, og hvis jeg kan slutte af med at smide en torsk i saltdej på gløderne, er min dag fuldendt. Ild, bål og røg giver maden smag og karakter, som intet andet" ...
Carsten Olsen - Den Skaldede Kok - er professionel kok og grillentusiast. Han har gennem femten år lært at udnytte de forskellige grilltyper optimalt, og han har tryllet den ene lækre ret frem efter den anden.
I denne nye bog giver han sin store viden videre, så alle kan gøre ham kunsten efter. Bogen indeholder opskrifter på mere end 60 herreretter, der alle har rødder i traditionen, men også har fået tilført noget nyt.
Du vælger selv om du vil grille med kul, gas eller på bål. Og du får alle Olsens tricks, når det gælder røgning i grillen samt opskrifter på det lækreste tilbehør - marinader, pestoer, snacks og salater, kompotter og chutneyer. Og gider du ikke grille, kan du godt bruge bogen alligevel. Så er det bare inde i køkkenet det foregår. Simpelt og enkelt. Bestil online
Kategori: Kogebøger
