Red. Casper H. Langhoff og Claus Hovelt
Omfang: 270 sider
Forlag: Rosnkilde og Bahnhof
Når verden bliver mindre, får afstande også mindre betydning. Danskerne efterspørger nye opskrifter og råvarer udefra, og vores egne nordiske madtraditioner og råvarer markedsføres og anvendes i resten af verden.
Men at tale om mad og drikke på tværs af sprogene er ikke let. Langt de fleste har brug for en håndsrækning. Hvad enten man som professionel aktør i fødevarebranchen skal håndtere kommunikationen med turister og kunder, eller når man står hjemme i køkkenet med en ny spændende kogebog på engelsk.
Denne "dansk – engelsk/engelsk – dansk" køkkenordbog rummer mere end 8.500 opslagsord inden for alle kategorier af råvarer og drikkevarer, køkken-, bar- og restaurant-udstyr, tilberedningsmetoder samt mål og vægt.
Her er hjælp at hente ...
- når du finder den længe eftersøgte opskrift - på engelsk!
- når gæsterne i restauranten taler engelsk.
- når menukort, hjemmesider osv. skal oversættes til engelsk.
- når du handler med udlandet.
- når du skal oversætte gastronomiske tekster.
- når du som elev eller studerende skal forstå engelsksprogede kilder.
Bestil online
Kategori: Kogebøger
