buying essays ask how to write proposal our town essay how to write a dissertation in 7 days
Pyjamas - hvid fra byNORD
Øreringe fra Maanesten
Loungestol i flet fra House Doctor
Eichholtz Cesare bænk
Kategori: Hobbybøger
Nem strik på store pinde

Selvom dine strikketalenter hidtil kun har rakt til grydelapper og halstørklæder, så har du faktisk tilstrækkelig erfaring til også at strikke store vamsede trøjer, lune lange cardigans, huer og strikjakker.

Alle kan strikke, bare det er enkelt nok
Norske Dorthe Skappel er den kreative hjerne bag en ny lækker strikkebog fuld af nemme opskrifter til store strikkepinde. Dorthe har mange års strikkeerfaring og hun driver, ved siden af dit job som vært i norsk tv, en populær strikkeblog, hvor hun bringer nemme og enkle strikkeopskrifter, der er lige til at gå til. Hendes design er så populære, at én af hendes fine trøjer ’Skappeltrøjen’ faktisk har være udstillet på Norsk Folkemuseum i forbindelse med en udstilling om norsk folkestrik. Skappelstrik er i dag et fænomen i Norge. Her strikkes blandt andet med det lækre, super bløde Skappelgarn med alpaka, der også forhandles i Danmark.  

Titel: Nem strik på store pinde #skappelstrik
Forfatter: Dorthe Skappel
Fotos: Agnete Brun
Forlag: Politikens Forlag

Feministisk kreabog

Fra de kreative kvinder, Sabine Lemire og Louise Gram, kommer en ny, skøn og inspirerende bog fuld af idéer og opskrifter på håndarbejdsprojekter med fokus på kvinder og kvindeliv.

Læs mere
Min flora i farver

 

Min flora i farver er en meget smuk malebog med hele 40 botaniske plancher. Blomsterne er udvalgt fra gamle udgaver af florabøger med opsætning af de enkelte planter og deres udviklingsfaser fra frø og løg til smukke blomster i alle farver.

Læs mere
Friske spirer – en guide til spiring

Forestil dig at fremdyrke en bred vifte af skønne sprøde og sunde spirer hjemme i dit eget køkken. Nemt og enkelt. Helt uden jord på fingrene. Oven i købet langt billigere end de kedelige spirer fra supermarkedet. Lyder det fristende?! Så kast dig ud i spirerdyrkning.

Læs mere
Vintage Paint - Skønne forvandlinger

Materialer til maling og patinering af møbler, vægge og gulve er en stor del af danske Jeanne d'Arc Livings succes. Det mest fantastiske ved JDLs Vintage Paint er, at den er så nem at bruge og at resultatet altid overgår ens forventning. Faktisk er det så nemt at arbejde med Vintage Paint, at man...

Læs mere
Dyreriget deluxe af Millie Marotta

Både voksne og børn har fundet farveblyanter og tusser frem, og overalt ligger de storsælgende malebøger øverst på alverdens bestsellerlister. Nu kan du også være med på trenden med Millie Marottas nye, smukke malebog for voksne.

Læs mere
Duftende planter, af Anemette Olesen

Mange skønne dufte fra planter i haven og naturen kan anvendes til cremer og sæber mv. Men hvilke egner sig, og hvordan gør man? Anemette Olesen fortæller om de bedste duftplanter og giver opskrifter på badesalt, scrubbesalt, shampoo, salve og meget mere.

Læs mere
Patchwork af Rikke Mørk

Interessen for patchwork er, gennem de seneste år, vokset, og især blandt de 20-40-årige har der været efterspørgsel både efter nyt og men også klassisk patchwork design og inspiration.

Læs mere
D.I.Y med Lea

Jul, Halloween, fødselsdage, påske, tøseaften, Valentines Day. Med sin fine bog markerer Lea Hvidt alle årets store festlige begivenheder med skønne, kreative DIY-projekter. Ud over små, fine sager, der nemt kan laves ved hjælp af en saks, papir og lidt kreativitet, viser Lea også sine bedste...

Læs mere
Strik let og lækkert

Kristin Wiola Ødegårds strikkebog, er bogen for dig, som elsker at strikke, men også gerne vil se resultater i en fart.

Læs mere
Bøger du selv kan lave

Nu kan du lave dine helt egne bøger inspireret af Arne & Carlos’ herlige hobbybog 'Bøger du selv kan lave' Det er en bog, der bugner af ideer og inspiration, vigtige ting at huske, flotte farver og collager.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Masking tape

Masking tape

Smykkedesigner?

Smykkedesigner?

Lædersnor

Lædersnor

Anti-stress

Anti-stress

Nye Bøger
Shopping
Loppemarkeder 2023
^