Bøger du selv kan lave

Kategori: Hobbybøger

Bøger du selv kan lave 

Nu kan du lave dine helt egne bøger inspireret af Arne & Carlos’ herlige hobbybog 'Bøger du selv kan lave' Det er en bog, der bugner af ideer og inspiration, vigtige ting at huske, flotte farver og collager.

I første del af bogen får du en grundlæggende indføring i, hvordan du klipper papiret,  tilpasser det den størrelse, du vil have, hvordan du bruger symaskinen til at sy papir-arkene sammen, hvordan du limer, laver omslag, binder bogen og presser. Alt sammen rigt illustreret med trin for trin-billeder af de enkelte processer. Materialerne, du skal bruge, fås over hele landet. Du får ikke brug for specialbutikker.
Anden del indeholder temaforslag til bøgerne såsom planlægningsbøger til eget bryllup,  rejsedagbøger og pegebøger. Desuden kreative bøger til dine strikke-, hækle- eller broderiprojekter, kogebøger, havebøger og slægtsbøger. Du får ideer til at lave dine helt egne unikke notesbøger og ideer til mindebøger, du kan bruge som gaver. 

Titel:
Bøger Du Selv Kan Lave
Forfattere: Arne Nerjordet & Carlos Zachrison
Forlag: Koppelwrite
Bestilling: Bogen kan bestilles her >>

Den hemmelige have

Tegne- og malebøger er verden over blevet den helt store dille. Både voksne og børn har fundet farveblyanterne og tusserne frem, og overalt ligger de storsælgende malebøger øverst på alverdens bestsellerlister.

Læs mere
Den fortryllede skov

Denne malebog er grafisk tegner Joanna Basfords fine bud på en malebog til voksne. Bogen tager dig med på en farverig rejse langt ind i 'Den fortryllede skov' for at finde frem til slottet og opdage dets hemmeligheder. I bogen finder du masser af tegninger og illustrationer til at farvelægge og…

Læs mere
Nordisk strik i nye farver

Lær hvordan du designer og strikker dine egne nordiske mønstre.

Læs mere
Sjaler og sjælevarmere

14 hæklede og strikkede sjaler, tørklæder og sjælevarmere – let og lunt tilbehør, der passer perfekt til det danske vejr ...

Læs mere
Strikketøj

Designer Helga Isager har med sit mærke Amimono været med til at forny strikning som både håndarbejde og modefænomen.

Læs mere
Politikens strikke- hæklebog

Et must for alle strikkere, fra begynderen til den mere garvede. Ny revideret og opdateret udgave af Politikens populære strikke og hæklebog. Bogen er for både begyndere og garvede ...

Læs mere
På pinde og nåle

Et væld af nye inspirerende opskrifter til tidsfordriv, der både luner, glæder og hygger ...

Læs mere
Strikkeskole

Med denne strikkeskole kan du lære de mest almindelige former for strikning ...

Læs mere
40 fede tørklæder

40 fede tørklæder - lette og overkommelige projekter ...

Læs mere
Rund & smuk

Bliv inspireret til at sy. Med "Rund & smuk" får du 15 smukke modeller med løs pasform, som klæder enhver kropstype, og som er nemme at lave.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^