Bogen om Kejsersnit

Bogen om Kejsersnit

Bogen om Kejsersnit 

Ny bog behandler, på en nærværende og direkte måde, de mange spørgsmål der er omkring kejsersnit..

Forfatterne af Christa Lykke og Rikke Korshøj Theill, har kombineret deres egne oplevelser og erfaringer omkring kejsersnit, med flere års research i emnet og sammen skrevet ”Bogen om Kejsersnit”.

Bogen behandler, på en nærværende og direkte måde, de mange spørgsmål der er omkring kejsersnit. Den henvender sig både til kvinder, der skal have foretaget planlagt kejsersnit og kvinder, der har fået foretaget akut kejsersnit.

Bogen beskriver ud over de følelsesmæssige aspekter, mere praktiske informationer blandt andet omkring bedøvelse, smerter og pleje af såret.

Forfatterne forsøger at give svar på alle de spørgsmål, de aldrig selv fik svar på, og stille de spørgsmål, de aldrig selv fik stillet. De beskriver første kontakt med barnet og kommer ind på hvordan et kejsersnit påvirker familien, dagligdagen, parforholdet og sexlivet.

Undervejs bliver der givet gode råd til hvordan man bedst og hurtigst kommer sig oven på fysiske og psykiske mén og hvordan man gennem genoptræning kan komme på benene igen.

223 sider, vejl. pris 299 kr.

Bestil online

Vaginisme - Når kroppen siger nej

Sex er dejligt, og sex gør godt. Men hvad gør man, når sex gør ondt?

Læs mere
For min søsters skyld

En aktuel roman om donorbørn af forfatteren JodiPicoult

Læs mere
9 måneder før - 9 måneder efter

Den 27. maj udkommer Lotte Rye Arndal´s bog og DVD om at komme i form før og efter din fødsel...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^