Dekorative påskeæg
Dekorationsæg
Påskekrans:  Messingring til ophæng
Rituals påskeæg anno 2023
Turen går til Brasilien

I serien 'Politikens rejsebøger' skriver Jakob Rubin om Brasilien, om et sprudlende totalteater med sand mellem tæerne. Kilometerlange sandstrande, minimale bikinier og solbrune strandløver.

Her er sambadronninger i optog og capoeira-dansere i rundkreds. En iskold kokosnød og lyden af Havaiana-sandaler, der klipklapper ned ad Copacabana. Jakob Rubin lægger vejen forbi de barokke kirker i Ouro Preto, skyskrabergalimatias i São Paulo og hæse papegøjer i Amazonas. Oplev det hele med 'Turen Går Til Brasilien'.

Nye guides til storbysferier

Den nye storbysferie-serie er Danmarks nye rejseguides der i alt indeholder mere end 100 af verdens dejlige storbyer og disses omegne. Høj kvalitet til en lav pris - tænk engang, prisen er blot 7,50 kr. pr. by !

Læs mere
100 af de største seværdigheder

Her er et godt bud på 100 steder man bør besøge. Tag med til Pavens residens, Orientens paradis, stedet hvor mennesker blev guder, op på Kilimanjaros sneklædte top og kig ud over det glemte Machu...

Læs mere
Det andet Toscana

AnmeldelseEn underskøn bog om Toscana, og ikke den sædvanlige turistede ...

Læs mere
Inventar i byen rom, fotoserie

AnmeldelseEn ualmindelig, smukt fotograferet bog om alle de dagligdags ting, som man ikke altid bemærker, smukke facader, et afløb fra en rendesten, skønheden i nogle slidte brosten...

Læs mere
Rejs og spar penge

- Guide til Factory-Outlets i EuropaMærkevareprodukter er mere eftertragtede end nogensinde. Men det kan være en bekostelig affære at købe dem.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Silkebånd

Silkebånd

Hvide metalkrukker

Hvide metalkrukker

Festina Rainbow

Festina Rainbow

Lommelærke Ametsis

Lommelærke Ametsis

Nye Bøger
Shopping
^