Oplev Australien

Oplev Australien 

Der er rigtig mange gode grunde til, at Australien er et af de lande, som mange danskere drømmer om at besøge. Det store land byder på en næsten endeløs række af unikke oplevelser. Australien er en særlig yndet destination for trekkere, rygsækrejsende, og ideel når det gælder camping og kør-selv ferier. For her er det er nemt og behageligt, at rejse rundt fra den ene oplevelse til den anden, fra frodige regnskove til uberørte hvide sandstrande, fra besøg i snedækkede bjerge til byer og mangfoldig kultur.

Med Lonely Planets rejsebogen 'Oplev Australien' præsenterer Lonely Planet de 25 største oplevelser i Australien, deler ud af lokale insidertips og rejseforslag. Med bogen følger Lonely Planets fold-ud-kort over Australien.

Titel: Oplev Australien
Forfatter: Lonely Planet
Forlag: Turbulenz
Bestilling: Bogen kan bestilles her

Nye guides til storbysferier

Den nye storbysferie-serie er Danmarks nye rejseguides der i alt indeholder mere end 100 af verdens dejlige storbyer og disses omegne. Høj kvalitet til en lav pris - tænk engang, prisen er blot 7,50 kr. pr. by !

Læs mere
100 af de største seværdigheder

Her er et godt bud på 100 steder man bør besøge. Tag med til Pavens residens, Orientens paradis, stedet hvor mennesker blev guder, op på Kilimanjaros sneklædte top og kig ud over det glemte Machu...

Læs mere
Det andet Toscana

AnmeldelseEn underskøn bog om Toscana, og ikke den sædvanlige turistede ...

Læs mere
Inventar i byen rom, fotoserie

AnmeldelseEn ualmindelig, smukt fotograferet bog om alle de dagligdags ting, som man ikke altid bemærker, smukke facader, et afløb fra en rendesten, skønheden i nogle slidte brosten...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^