Europas smukkeste vandreruter - Stor, smuk bog i coffee table-format

Europas smukkeste vandreruter - Stor, smuk bog i coffee table-format 

Danskerne har altid været glade for at vandre, og nyde og opleve naturen. Under krisen har man måtte nøjes med småture i lokale naturområder, men i takt med at verden igen åbner op, er interessen for at opleve Europas vandreruter, stor.

Med den anmelderroste 'Europas smukkeste vandreruter' fra 'Vejen går til' fra Politikens Forlag, får man en super inspirerende bog med forslag til vandreruter fra kyststier i Wales til Watzmann-passagen, fra højlandstrekking i Island til pilgrimsruter i Spanien og Portugal – og naturligvis den særlige disciplin at vandre gennem Alperne.

Skønne billeder i stort format

Den store bog i coffee table-format giver, i tekst og billeder, et overblik over nogle af Europas smukkeste vandreruter. Der er vandreture, der strækker sig fra et par dage til flere uger, og både ruter, der er afmærket med skilte, og afsides stier, kun indtegnet på kort.

Titel: Turen Går Til Europas Smukkeste Vandreruter
Forfatter: Flere af Politikens rejseskribenter
Forlag: Politiken
Bestilling: Gucca.dk

Nye guides til storbysferier

Den nye storbysferie-serie er Danmarks nye rejseguides der i alt indeholder mere end 100 af verdens dejlige storbyer og disses omegne. Høj kvalitet til en lav pris - tænk engang, prisen er blot 7,50 kr. pr. by !

Læs mere
100 af de største seværdigheder

Her er et godt bud på 100 steder man bør besøge. Tag med til Pavens residens, Orientens paradis, stedet hvor mennesker blev guder, op på Kilimanjaros sneklædte top og kig ud over det glemte Machu...

Læs mere
Det andet Toscana

AnmeldelseEn underskøn bog om Toscana, og ikke den sædvanlige turistede ...

Læs mere
Inventar i byen rom, fotoserie

AnmeldelseEn ualmindelig, smukt fotograferet bog om alle de dagligdags ting, som man ikke altid bemærker, smukke facader, et afløb fra en rendesten, skønheden i nogle slidte brosten...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^