Mads Z - Mads Z Luxury Rainbow ring
Bloomingville
Holder til hovedtelefoner
Danmarks Dufte: Time for Hygge
Kategori: Slank & sund
Slank indefra

Det handler ikke om, hvad man spiser, men hvorfor man spiser ...

Titel: Slank Indefra
Forfatter:Ida Oxholm
Sideantal: 190
Forlag: Siesta

Ida Oxholms bog er en anderledes slankebog udelukkende baseret på virkningen af mentale forandringer og erkendelsen og forståelsen af de bagvedliggendepsykiske og følelsesmæssige årsager til overvægt og overspisning.

Det handler ikke om, hvad man spiser, men hvorfor man spiser. Forfatter Ida Oxholm er terapeut og har i mange år arbejdet med og afholdt kurser for mennesker med vægtproblemer.

Bogen bygger på disse erfaringer. Den er meget overskueligt opbygget med vekslen mellem teori, cases og mentale øvelser. Den henvender sig kærligt til læseren, som vil føle sig taget ved hånden i processen med at forandre dårlige spise- og tankemønstre.

Bestil online

LCHF året rundt

Mange mennesker trives så godt på LCHF-kost, at de vælger at lade LCHF-kostprincipperne være en permanent del af livsstilen. Med 'LCHF året rundt' har Jane Faerber skrevet en bog, som guider dig til at inkludere LCHF-kostprincipperne i din hverdag - året rundt.

Læs mere
Kom i form med Bikini Bootcamp

Med Anne Bechs 'Bikini Bootcamp' får du en komplet 28-dages træningsplan, der gør vinterkroppen sommerklar på rekordtid. Planen er baseret på Anne Bechs helt egen FIT-metode med enkle, men effektive øvelser, der kan laves på stuegulvet, hotellet eller stranden, og med masser af gode kostråd og lækre...

Læs mere
Stærk, af Krisztina Maria

Du har det jo 'fint-nok', vintertøjet camouflerer godt, og der er lang tid til bikini-sæsonen, så hvorfor skulle du beskæftige dig for en bog med titlen 'Stærk og sund for livet'?

Læs mere
5:2 - 65 opskrifter

"Spis, som du plejer 5 dage om ugen og spis mindre 2 dage om ugen". Ny bog, lærer dig principperne bag 5:2-kuren, giver gode tips - og 65 opskrifter på nye lækre retter.

Læs mere
Stop yoyo-vægten

Er du træt af altid at skulle holde øje med vægten? Måske skyldes dine vægtproblemer, at din krop har udviklet insulinresistens. Ny inspirerende bog af klinisk diætist Charlotte Hartvig forklarer, hvordan man bryder overvægtens forbandelse.

Læs mere
At holde fast i en sund livsstil

Hvor er det ærgerligt og spild af gode intentioner, når man har sat sig et mål, blot for at skulle sande, at man ikke har rygrad nok til at modstå fristelse og at man - inden man får set sig om - har opgivet at holde det løfte, man havde givet sig selv. Og netop udfordringen at holde fokus og nå...

Læs mere
Kom sundt gennem julen

Nyd julens kulinariske glæder uden dårlig samvittighed. Få Anette Harbech Olesens små, men effektive redskaber, til at undgå de ekstra julekilo ...

Læs mere
Verdens bedste kur

Christian Bitz og Arne Astrups 2-trins program til varigt vægttab.

Læs mere
Kvindekuren

Forudbestil Charlotte Hartvig nye slankebog til særpris !

Læs mere
Slut fred med din krop

Andrea Baks bog er en personlig historie om mad og krop, og om at overspise, når livet er for meget. Det er historien om at få nok, og gøre det, der skal til for at få bugt med spiseforstyrrelsen. Vi bringer et uddrag ..

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
bGEM Kreafunk

bGEM Kreafunk

MIIEGO AL3+ FREEDOM

MIIEGO AL3+ FREEDOM

Gå dig slankere

Gå dig slankere

3 skridt til en sundere livsstil

3 skridt til en sundere livsstil

Nye Bøger
^