Slank dig let

Kategori: Slank & sund

Slank dig let

Slank dig let 

Med bogen Slank dig let, viser psykolog Camilla Holst og ernæringsekspert Marie Steenberger en ny vej til et succesfuldt vægttab ...

Titel: Slank dig let
Forfattere: Psykolog Camilla Holst og ernæringsekspert Marie Steenberger
Forlag: Politiken


Med Slank dig let viser psykolog Camilla Holst og ernæringsekspert Marie Steenberger en ny vej til et succesfuldt vægttab. Du får værktøjer til at bryde med årsagen til, hvorfor du ikke spiser optimalt, selvom du godt ved, hvad du skal spise for at tabe dig.
Kort sagt: Det handler om at tænke i nye baner og ...
- vide, hvorfor du spiser for meget
- ændre dine vaner
- mærke kærligheden til dig selv
- stoppe med at spise på følelser
- sørge for at dække dine behov uden mad
- spise, når du er sulten og stoppe, når du er mæt

Slank dig let handler ikke om mad - altså ingen snak om kalorier, kostplaner og madopskrifter. Men gennem øvelser og praktiske råd lærer du bl.a. at optimere dit vægttab ved at holde op med at spise, når du er mæt. Bogen giver dig desuden konkrete metoder, der hjælper dig til at knække koden til, hvordan du holder en stabil vægt, også efter dit vægttab.
Mange er for fokuserede på slankeopskrifter og motion, når de skal tabe sig. Men et succesfuldt vægttab kræver også mentale værktøjer. Overvægt opstår, når vi bruger mad til at dække behov, der rækker udover behovet for at blive mæt. Vi spiser, når vi er stressede, udkørte, vrede, utrygge og ensomme. Vi spiser også for at opnå trøst, nydelse, velbehag og hygge. En slankekur kan derfor føles som et stort afsavn, når man ikke længere kan bruge mad til at have det godt.
Slank dig let er en selvudviklingsbog for alle, der ønsker at opnå vægttab og få et sundt og naturligt forhold til mad.

Bestil online

Slankekuren, af Birgitte Nymann

Karoline Lindberg har foreløbigt smidt over 40 kg. ved hjælp af de principper, beskrevet i Birgitte Nymanns bog 'Slankekuren'. Og de gode resultater er mange, blandt bogens testpersoner.

Læs mere
LCHF året rundt

Mange mennesker trives så godt på LCHF-kost, at de vælger at lade LCHF-kostprincipperne være en permanent del af livsstilen. Med 'LCHF året rundt' har Jane Faerber skrevet en bog, som guider dig til at inkludere LCHF-kostprincipperne i din hverdag - året rundt.

Læs mere
Kom i form med Bikini Bootcamp

Med Anne Bechs 'Bikini Bootcamp' får du en komplet 28-dages træningsplan, der gør vinterkroppen sommerklar på rekordtid. Planen er baseret på Anne Bechs helt egen FIT-metode med enkle, men effektive øvelser, der kan laves på stuegulvet, hotellet eller stranden, og med masser af gode kostråd og lækre…

Læs mere
Stærk, af Krisztina Maria

Du har det jo 'fint-nok', vintertøjet camouflerer godt, og der er lang tid til bikini-sæsonen, så hvorfor skulle du beskæftige dig for en bog med titlen 'Stærk og sund for livet'?

Læs mere
5:2 - 65 opskrifter

"Spis, som du plejer 5 dage om ugen og spis mindre 2 dage om ugen". Ny bog, lærer dig principperne bag 5:2-kuren, giver gode tips - og 65 opskrifter på nye lækre retter.

Læs mere
Stop yoyo-vægten

Er du træt af altid at skulle holde øje med vægten? Måske skyldes dine vægtproblemer, at din krop har udviklet insulinresistens. Ny inspirerende bog af klinisk diætist Charlotte Hartvig forklarer, hvordan man bryder overvægtens forbandelse.

Læs mere
At holde fast i en sund livsstil

Hvor er det ærgerligt og spild af gode intentioner, når man har sat sig et mål, blot for at skulle sande, at man ikke har rygrad nok til at modstå fristelse og at man - inden man får set sig om - har opgivet at holde det løfte, man havde givet sig selv. Og netop udfordringen at holde fokus og nå…

Læs mere
Kom sundt gennem julen

Nyd julens kulinariske glæder uden dårlig samvittighed. Få Anette Harbech Olesens små, men effektive redskaber, til at undgå de ekstra julekilo ...

Læs mere
Verdens bedste kur

Christian Bitz og Arne Astrups 2-trins program til varigt vægttab.

Læs mere
Kvindekuren

Forudbestil Charlotte Hartvig nye slankebog til særpris !

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^