Diætistens Low Carb

Kategori: Slank & sund

Diætistens Low Carb 

'Diætistens Low Carb' kogebog er skrevet af Hanne Juul, der er statsautoriseret diætist.

Det er en bog til dig, der gerne vil ændre din livsstil gennem din kost. Uanset om du ønsker vægttab, har PCOS, ønsker et stabilt blodsukker eller en varig livsstilsændring, så er kosten vigtig at have fokus på. Med bogen vejleder diætisten med konkrete råd til, hvordan du får styr på dit daglige indtag af kulhydrater, protein og fedt.
Bogen er skrevet på baggrund af Hanne Juuls mange års erfaring som diætist, hendes daglige arbejde som kostvejleder på Kostklinikken SOVI.
Bogen indeholder 85 lækre opskrifter, der er fordelt på morgenmad, mellemmåltider, frokost, aftensmad - og lidt til den søde tand.

Titel: Diætistens Low Carb
Forfatter: Statsautoriseret diætist Hanne Juul
Forlag: Politikens Forlag

LCHF året rundt

Mange mennesker trives så godt på LCHF-kost, at de vælger at lade LCHF-kostprincipperne være en permanent del af livsstilen. Med 'LCHF året rundt' har Jane Faerber skrevet en bog, som guider dig til at inkludere LCHF-kostprincipperne i din hverdag - året rundt.

Læs mere
Kom i form med Bikini Bootcamp

Med Anne Bechs 'Bikini Bootcamp' får du en komplet 28-dages træningsplan, der gør vinterkroppen sommerklar på rekordtid. Planen er baseret på Anne Bechs helt egen FIT-metode med enkle, men effektive øvelser, der kan laves på stuegulvet, hotellet eller stranden, og med masser af gode kostråd og lækre…

Læs mere
Stærk, af Krisztina Maria

Du har det jo 'fint-nok', vintertøjet camouflerer godt, og der er lang tid til bikini-sæsonen, så hvorfor skulle du beskæftige dig for en bog med titlen 'Stærk og sund for livet'?

Læs mere
5:2 - 65 opskrifter

"Spis, som du plejer 5 dage om ugen og spis mindre 2 dage om ugen". Ny bog, lærer dig principperne bag 5:2-kuren, giver gode tips - og 65 opskrifter på nye lækre retter.

Læs mere
Stop yoyo-vægten

Er du træt af altid at skulle holde øje med vægten? Måske skyldes dine vægtproblemer, at din krop har udviklet insulinresistens. Ny inspirerende bog af klinisk diætist Charlotte Hartvig forklarer, hvordan man bryder overvægtens forbandelse.

Læs mere
At holde fast i en sund livsstil

Hvor er det ærgerligt og spild af gode intentioner, når man har sat sig et mål, blot for at skulle sande, at man ikke har rygrad nok til at modstå fristelse og at man - inden man får set sig om - har opgivet at holde det løfte, man havde givet sig selv. Og netop udfordringen at holde fokus og nå…

Læs mere
Kom sundt gennem julen

Nyd julens kulinariske glæder uden dårlig samvittighed. Få Anette Harbech Olesens små, men effektive redskaber, til at undgå de ekstra julekilo ...

Læs mere
Verdens bedste kur

Christian Bitz og Arne Astrups 2-trins program til varigt vægttab.

Læs mere
Kvindekuren

Forudbestil Charlotte Hartvig nye slankebog til særpris !

Læs mere
Slut fred med din krop

Andrea Baks bog er en personlig historie om mad og krop, og om at overspise, når livet er for meget. Det er historien om at få nok, og gøre det, der skal til for at få bugt med spiseforstyrrelsen. Vi bringer et uddrag ..

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^