Brændekurv i sort læder fra Ørskov
Riviera Maison hos Rosen-Lund.dk
MIIEGO AL3+ FREEDOM
Stor LED pære
Kategori: Boligbøger
Pletdoktoren

Anmeldelse:*****

Her er en bog, der meget nemt kan blive husets vigtigste. Handlingen er velkendt. Man spilder et eller andet og hvad så? Svaret findes her i bogen.

Pletdoktoren

Anmeldelse:*****


Forfattere: Lonnie Eickworth, Klara Marie Mikkelsen, Dorthe Kjerulf-Thomsen
Tegninger: Lars Andersen
Forlag: Olivia
Antal sider: 88


Her er en bog, der meget nemt kan blive husets vigtigste. Handlingen er velkendt. Man spilder et eller andet og hvad så? Svaret findes her i bogen.

Forfatterne er uddannede ernærings -og husholdnings økonomer med rengøring som speciale, og det kan vi andre så nyde godt af. Rådene er alle meget nemme at følge og kan som regel udføres med almindelige ting, man har i husholdningen. Desuden er der anvisning på både, hvordan man fjerner pletter fra almindeligt tøj, der kan vaskes, og – her kommer det geniale! – også fra møbler og tæpper, som jo ikke lige kan puttes i vaskemaskinen.
Bestil online

Franske finesser - med et nordisk twist

Vild med fransk/nordisk landstil? Lad dig inspirere af den smukke indretningsbog ’Franske finesser - med et nordisk twist’, som er udgivet af det succesfulde designbrand Jeanne d'Arc Living.

I bogen deler kvinderne bag Jeanne d'Arc Living, Lonnie Würtz Jensen og Vivian Christensen, ud af deres...

Læs mere
Vild med genbrug - Af Maj-Britt Soll og Jens Astrup

Brugt interiør pryder danskernes hjem i højere grad end nogensinde før. I den her bog viser skuespillerne Lars Ranthe og Bodil Jørgensen, smykkedesigner Anders Forup og stylist Mette Helena Rasmussen deres mest skattede genbrugsfund, og fortæller om det særlige ved at bo med ting, som andre har...

Læs mere
Christiania Interiør – Interior

Karina Tengberg og Tami Christiansen har hjerte for Christiania. Kombineret med deres store erfaring med bolig- og livsstilsreportager til både danske og udenlandske magasiner, har de formået at skabe en enestående bog, der både giver et hidtil uset kig ind i husene på Christiania og en oplevelse af...

Læs mere
Sommerhuse efter mit hjerte

Efter samme koncept som 'Hjem efter mit hjerte' har Anne Fabricius-Bjerre samlet en vifte af flotte og meget personlige sommerhuse.

Læs mere
Hjemmekontorer

Mange arbejder i dag hjemmefra fra tid til anden, og det kan derfor være godt med indretning af en arbejdsplads i hjemmet. Og det ER muligt at indrette sig med en hjemmearbejdsplads i sit hjem , selv om du måske ikke har et rum til formålet.

Læs mere
Enkelt, ligetil, praktisk

Hvis man bruger Terence Conrans kræsne tilgang til det at indrette sit hjem, får man rum, der er afslappet stilfulde, selvsikre og tidløse, mens de samtidig giver mulighed for, at man kan udtrykke sin personlige smag.

Læs mere
Farvel rod

Få styr på dit rod og oplev hvordan en hverdag uden bunker af uoverskueligt rod, kan give dig ro og overskud til at gå op i alt det, du holder af.

Læs mere
Kom indenfor

Med indretningsarkitekters hjælp kan du med bogen 'Kom indenfor' få hjælp til at skabe et dejligt hjem, hvor du udnytter plads og muligheder bedst muligt.

Læs mere
Rigtige sommerhuse

Hvad er det, der får folk til at forlade deres velfungerende bolig fredag aften og sidde i kø på motorvejen for at komme hen til et upraktisk hus?

Læs mere
Sommerhuset

Brug færre timer og penge på at reparere og vedligeholde sommerhuset - og flere på at nyde det!

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Sådan skaber du et hyggeligt hjem

Sådan skaber du et hyggeligt hjem

AURO økologisk vægmaling

AURO økologisk vægmaling

Buddha figurer i indretningen

Buddha figurer i indretningen

Broste Copenhagen - Sofa nyhed

Broste Copenhagen - Sofa nyhed

Nye Bøger
^