Rivièra Maison bakke
Termokande House Doctor
Håndklædeholder by Wirth
Heathcote & Ivory Morris & Co.
Kategori: Boligbøger
Hjemmekontorer

Mange arbejder i dag hjemmefra fra tid til anden, og det kan derfor være godt med indretning af en arbejdsplads i hjemmet. Og det ER muligt at indrette sig med en hjemmearbejdsplads i sit hjem , selv om du måske ikke har et rum til formålet.

Hjemmekontorer er en kreativ og brugervenlig bog fyldt med idéer til hvordan du selv - med få midler - kan indrette din egen hjemmearbejdsplads i dit hjem. Bogen er sprængfyldt med tips og gode ideer, til en sjov og spændende indretning. Ingen hjem eller rum er for små til en funktionel hjemmearbejdsplads.


Sif Meincke og Trine Sofie Meincke-Utzon er søskende og har sammen skrevet bogen "Hjemmekontorer - kreativ indretning af arbejdspladser i hjemmet".

Mange arbejder i dag hjemme fra tid til anden, og det kan derfor være godt med indretning af en arbejdsplads i hjemmet. Og det ER muligt at indrette sig med en hjemmearbejdsplads i sit hjem , selv om du måske ikke har et rum til formålet. Det handler om at være kreativ i sine tanker og i sin måde at anskue hjemmet på, og om at have gode steder til opbevaring, så det ikke bliver et projekt at pakke ting frem og tilbage.

Genialt minikontor:


Dette hvide mini-kontor fylder absolut ingenting når det er slået
sammen, og så er det diskret og pænt. Når behovet opstår, slår du lige pladen ned og vupti, så har du både skrivebord og opbevaringsplads på et splitsekund.

Cowboy kontor


En udestue med et helt fantastisk lys udgør dette hjemmekontor. Benene på skrivebordet kan klappes sammen, og det er supersmart, for så kan bordet stilles bag døren eller under sengen, skulle man pludselig mangle pladsen. Det er købt træfarvet hos Trævarefabrikkernes Udsalg og malet sort. Derefter er der lagt møbellinoleum med læder-look på toppen, for at give det et lækkert udseende. Cowboystolen er fra Trip Trap.

Få endnu flere idéer i bogen som hos:

• Plusbog til fordelspris kr. 82,85
• Saxo til kr. 169,95

SE OGSÅ: Bestil online

Rum for rum

RUM FOR RUM er en anderledes indretningsbog. Den er bygget op omkring 10-12 boligreportager fra forskellige hjem, der strækker sig fra den lille lejlighed til den store villa, og med forskellige familiesammensætninger.

Læs mere
Life and work of Malene Birger

Den danske topdesigner fejrer 10 års jubilæum, men hun kan sandelig også noget med boligindretning. I denne bog har hun åbnet dørene til sine boliger i København og på Mallorca, og det er ikke kedeligt ...

Læs mere
Forvandlinger i boligen

Forvandlinger i boligen er en skøn ny og brugbar konkret boligbog til folk i alle aldre med godt 400 smukke og idérige fotos ...

Læs mere
100 interiors around the world

Med den smukke boligbog ”100 Interiors Around the World” præsenterer det engelske forlag Taschen tidens mest inspirerende boliginteriør fra seks kontinenter ...

Læs mere
Interior now!

Interior now præsenterer nogle af verdens mest utrolige, eksklusive og interessante lejligheder og huse. Med en inspirerende rigdom og mangfoldighed af stilarter, finder man store helårsboliger, hideaways og etværelses lejligheder der imponerer ...

Læs mere
Indret ude - stemningsfulde haver

Et inspirerende møde med en række personer, der har sat deres personlige præg på haver, terrasser og drivhuse ...

Læs mere
Udsigt til sommer

Skøn ny boligbog viser stemningfulde og idylliske sommerboliger og inspiration og ideer til stemningsfuld indretning og finurlige detaljer ...

Læs mere
Rent - A til Å

Det er ikke så svært at gøre rent - specielt ikke, hvis man har lært det. Denne bog giver svar på hvordan man gør rent - kvikt og effektivt !

Læs mere
Individuel indretning

Skøn og inspirerende bog med tips til indretning, farvesammensætning og belysning

Læs mere
Inspiration: Individuel indretning

Inspiration og vejledning til hvordan du indretter dit hjem i den smukke og lette skandinaviske stil ...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Hübsch - Se den nye kollektion

Hübsch - Se den nye kollektion

Paper Collective

Paper Collective

Broste Copenhagen - Sofa nyhed

Broste Copenhagen - Sofa nyhed

Dagligstuen -<BR> Sådan indretter du rummet

Dagligstuen -
Sådan indretter du rummet

Nye Bøger
Send en hilsen
^