Julesok til pakkekalender<BR>og adventsgaver
Økologisk maling til soveværelset
Gaveæske delikatesser
Akvarel i drømmende farver
Kategori: Boligbøger
Hjem med sjæl

Indretningsekspert Shannon Fricke har skrevet den komplette guide til boligindretning, der med en afslappet og integreret tilgang gennemgår grundprincipperne for, hvordan du finder din egen stil, og dig selv i din bolig ...

Titel: Hjem med Sjæl
Forfatter: Shannon Fricke
En nyskabende og anderledes guide til boligindretning - der viser vejen til, hvordan du skaber et hjem, der passer til dig, og hvor du kan være dig selv.

At skabe et flot indrettet hjem er én sag. At have nemt ved at leve og ånde i det er en helt anden.

Når du indretter dit hjem på en måde, der rummer en sand fortælling om den, du er, og når hjemmet afspejler det liv og den energi, der pulserer inden for hjemmets fire vægge, skaber du et hjem, hvor du kan trække dig tilbage og hente styrke og ro.

Men for at kunne gøre det er du nødt til at finde ud af, hvilken slags omgivelser der løfter dig op og inspirerer dig. Den populære australske indretningsarkitekt Shannon Fricke tager dig i denne bog med på en øjenåbnende og inspirerende opdagelsesrejse, hvor du får hjælp til at fastlægge netop din personlige forbindelse til stil, farver, mønstre og hvordan du mikser det.

"Ved at personliggøre dit hjem er du tro mod dig selv", er Shannons motto. Og denne holistiske tilgang til boligindretning har gjort bogen til en bestseller i Australien og England, hvor den går som varmt brød.

Bogen er en kreativ rejse, der giver dig en masse uvurderlig og praktisk information alt sammen videregivet på en afslappet og uautoriseret måde: Du får en forståelse for de mere praktiske elementer i det at designe et rum, fx designprincipper som lys, rum, proportioner, detaljer og kittet - der får det hele til at hænge sammen - nemlig farverne. Bestil online

Franske finesser - med et nordisk twist

Vild med fransk/nordisk landstil? Lad dig inspirere af den smukke indretningsbog ’Franske finesser - med et nordisk twist’, som er udgivet af det succesfulde designbrand Jeanne d'Arc Living.

I bogen deler kvinderne bag Jeanne d'Arc Living, Lonnie Würtz Jensen og Vivian Christensen, ud af deres...

Læs mere
Vild med genbrug - Af Maj-Britt Soll og Jens Astrup

Brugt interiør pryder danskernes hjem i højere grad end nogensinde før. I den her bog viser skuespillerne Lars Ranthe og Bodil Jørgensen, smykkedesigner Anders Forup og stylist Mette Helena Rasmussen deres mest skattede genbrugsfund, og fortæller om det særlige ved at bo med ting, som andre har...

Læs mere
Christiania Interiør – Interior

Karina Tengberg og Tami Christiansen har hjerte for Christiania. Kombineret med deres store erfaring med bolig- og livsstilsreportager til både danske og udenlandske magasiner, har de formået at skabe en enestående bog, der både giver et hidtil uset kig ind i husene på Christiania og en oplevelse af...

Læs mere
Sommerhuse efter mit hjerte

Efter samme koncept som 'Hjem efter mit hjerte' har Anne Fabricius-Bjerre samlet en vifte af flotte og meget personlige sommerhuse.

Læs mere
Hjemmekontorer

Mange arbejder i dag hjemmefra fra tid til anden, og det kan derfor være godt med indretning af en arbejdsplads i hjemmet. Og det ER muligt at indrette sig med en hjemmearbejdsplads i sit hjem , selv om du måske ikke har et rum til formålet.

Læs mere
Enkelt, ligetil, praktisk

Hvis man bruger Terence Conrans kræsne tilgang til det at indrette sit hjem, får man rum, der er afslappet stilfulde, selvsikre og tidløse, mens de samtidig giver mulighed for, at man kan udtrykke sin personlige smag.

Læs mere
Farvel rod

Få styr på dit rod og oplev hvordan en hverdag uden bunker af uoverskueligt rod, kan give dig ro og overskud til at gå op i alt det, du holder af.

Læs mere
Kom indenfor

Med indretningsarkitekters hjælp kan du med bogen 'Kom indenfor' få hjælp til at skabe et dejligt hjem, hvor du udnytter plads og muligheder bedst muligt.

Læs mere
Rigtige sommerhuse

Hvad er det, der får folk til at forlade deres velfungerende bolig fredag aften og sidde i kø på motorvejen for at komme hen til et upraktisk hus?

Læs mere
Sommerhuset

Brug færre timer og penge på at reparere og vedligeholde sommerhuset - og flere på at nyde det!

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Sådan indretter du dit walk-in-closet<BR> med den rette belysning

Sådan indretter du dit walk-in-closet
med den rette belysning

Sådan vælger du et <BR>overordnet farvetema til dit hjem

Sådan vælger du et
overordnet farvetema til dit hjem

Efterårsnyheder til stuen

Efterårsnyheder til stuen

Bloomingville<BR> - Smuk, nordisk indretningsstil

Bloomingville
- Smuk, nordisk indretningsstil

Nye Bøger
^