Julesok til pakkekalender<BR>og adventsgaver
Gaveæske delikatesser
Skoskab i stål
Akvarel i drømmende farver
Kategori: Boligbøger
Flot skrot

Få inspiration til hvordan du kan give gamle møbler fra loftet, containeren eller loppemarkedet nyt liv ...Titel: Flot skrot. Nyt liv til gamle møbler
Forfattere: Eva-Marie og Kim Wilken
Udgivet: 10. august 2006
Forlag: Gyldendal
Flot skrot - Nyt liv til gamle møbler
Flot Skrot er en bolig-billedbog, der hylder skønheden og personligheden i det forfaldne, en bog om at istandsætte og dekorere slidte, gamle møbler.

Bogen der er skrevet af Eva-Marie Wilken og Kim Wilken, er fyldt med masser af inspiration og eksempler på, hvordan gamle møbler fra loftet, containeren eller loppemarkedet kan forvandles til smukke, dekorative og originale ting, tilpasset en moderne og personlig stil.

De forskellige teknikker og fremgangsmåder bliver grundigt beskrevet og vist ved hjælp af trin for trin-billeder, og for hvert projekt er der udarbejdet en liste over nødvendige materialer og værktøjer samt forhandlerliste.

Bogen henvender sig til dem, der har håndelag og lyst til at eksperimentere med at skabe værdi ud af ting, der ellers ville være blevet kasseret.

Eva-Marie Wilken er uddannet håndarbejdslærer og arbejder nu freelance som stylist og skribent på magasiner og ugeblade i Danmark og udlandet. Hun har især specialiseret sig i at lave møbler og dekorationsartikler i genbrugsmaterialer.

Kim Wilken har bl.a. arbejdet på reklamebureau og i en årrække som forlagsredaktør. Arbejder nu freelance med tekster og journalistik til aviser og gør det selv-magasiner.
Bestil online

Franske finesser - med et nordisk twist

Vild med fransk/nordisk landstil? Lad dig inspirere af den smukke indretningsbog ’Franske finesser - med et nordisk twist’, som er udgivet af det succesfulde designbrand Jeanne d'Arc Living.

I bogen deler kvinderne bag Jeanne d'Arc Living, Lonnie Würtz Jensen og Vivian Christensen, ud af deres...

Læs mere
Vild med genbrug - Af Maj-Britt Soll og Jens Astrup

Brugt interiør pryder danskernes hjem i højere grad end nogensinde før. I den her bog viser skuespillerne Lars Ranthe og Bodil Jørgensen, smykkedesigner Anders Forup og stylist Mette Helena Rasmussen deres mest skattede genbrugsfund, og fortæller om det særlige ved at bo med ting, som andre har...

Læs mere
Christiania Interiør – Interior

Karina Tengberg og Tami Christiansen har hjerte for Christiania. Kombineret med deres store erfaring med bolig- og livsstilsreportager til både danske og udenlandske magasiner, har de formået at skabe en enestående bog, der både giver et hidtil uset kig ind i husene på Christiania og en oplevelse af...

Læs mere
Sommerhuse efter mit hjerte

Efter samme koncept som 'Hjem efter mit hjerte' har Anne Fabricius-Bjerre samlet en vifte af flotte og meget personlige sommerhuse.

Læs mere
Hjemmekontorer

Mange arbejder i dag hjemmefra fra tid til anden, og det kan derfor være godt med indretning af en arbejdsplads i hjemmet. Og det ER muligt at indrette sig med en hjemmearbejdsplads i sit hjem , selv om du måske ikke har et rum til formålet.

Læs mere
Enkelt, ligetil, praktisk

Hvis man bruger Terence Conrans kræsne tilgang til det at indrette sit hjem, får man rum, der er afslappet stilfulde, selvsikre og tidløse, mens de samtidig giver mulighed for, at man kan udtrykke sin personlige smag.

Læs mere
Farvel rod

Få styr på dit rod og oplev hvordan en hverdag uden bunker af uoverskueligt rod, kan give dig ro og overskud til at gå op i alt det, du holder af.

Læs mere
Kom indenfor

Med indretningsarkitekters hjælp kan du med bogen 'Kom indenfor' få hjælp til at skabe et dejligt hjem, hvor du udnytter plads og muligheder bedst muligt.

Læs mere
Rigtige sommerhuse

Hvad er det, der får folk til at forlade deres velfungerende bolig fredag aften og sidde i kø på motorvejen for at komme hen til et upraktisk hus?

Læs mere
Sommerhuset

Brug færre timer og penge på at reparere og vedligeholde sommerhuset - og flere på at nyde det!

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
5 tips til indbydende entré

5 tips til indbydende entré

Giv plads til planter

Giv plads til planter

Sådan vælger du et <BR>overordnet farvetema til dit hjem

Sådan vælger du et
overordnet farvetema til dit hjem

Skoskab i stål

Skoskab i stål

Nye Bøger
^