Shorts i bambuskvalitet JBS
Quilttæppe
Strandtaske Rice
Hængesofa Rivièra Maison
Kategori: Boligbøger
Drømmen om Italien

Denne smukke bog er tilegnet de mange, der har tabt deres hjerte til Italien ...

Forfatter: Lise Septimius Krogh
Omfang: 232 sider
Forlag: GyldendalDenne smukke bog er tilegnet de mange, der har tabt deres hjerte til Italien. Igennem mere end et år har Lise og Kristian Septimius Krogh besøgt en række livsglade og spændende mennesker i Danmark og Italien - danskere med tilknytning til Italien og italienere med tilknytning til Danmark. Ens for dem alle er, at de hver især har levet drømmen om Italien fuldt ud og skabt sig en tilværelse med det bedste fra de to kulturer. Det er blevet til 18 dejlige reportager, der i ord og billeder på hver sin måde afspejler et lille stykke af Italien.

Kom med til et ægte økologisk stenovnsbageri, et bronzestøberi og et marmorværksted. Oplev limoncellofabrikken i maj, basilikummarkerne og pestofremstillingen i juli, vinhøsten i september og plukning af oliven i oktober. Besøg fliseimportøren, familiehotellet og agriturismoen. Følg kunstnerlivet i byen, klosterlivet på bjergsiden og tag på kokkeskole på landet. Hils på restauratøren, rejsearrangøren, arkitekten og boligformidleren, og tag del i oplevelserne på gaden, på markederne osv.

Bestil online

Franske finesser - med et nordisk twist

Vild med fransk/nordisk landstil? Lad dig inspirere af den smukke indretningsbog ’Franske finesser - med et nordisk twist’, som er udgivet af det succesfulde designbrand Jeanne d'Arc Living.

I bogen deler kvinderne bag Jeanne d'Arc Living, Lonnie Würtz Jensen og Vivian Christensen, ud af deres...

Læs mere
Vild med genbrug - Af Maj-Britt Soll og Jens Astrup

Brugt interiør pryder danskernes hjem i højere grad end nogensinde før. I den her bog viser skuespillerne Lars Ranthe og Bodil Jørgensen, smykkedesigner Anders Forup og stylist Mette Helena Rasmussen deres mest skattede genbrugsfund, og fortæller om det særlige ved at bo med ting, som andre har...

Læs mere
Christiania Interiør – Interior

Karina Tengberg og Tami Christiansen har hjerte for Christiania. Kombineret med deres store erfaring med bolig- og livsstilsreportager til både danske og udenlandske magasiner, har de formået at skabe en enestående bog, der både giver et hidtil uset kig ind i husene på Christiania og en oplevelse af...

Læs mere
Sommerhuse efter mit hjerte

Efter samme koncept som 'Hjem efter mit hjerte' har Anne Fabricius-Bjerre samlet en vifte af flotte og meget personlige sommerhuse.

Læs mere
Hjemmekontorer

Mange arbejder i dag hjemmefra fra tid til anden, og det kan derfor være godt med indretning af en arbejdsplads i hjemmet. Og det ER muligt at indrette sig med en hjemmearbejdsplads i sit hjem , selv om du måske ikke har et rum til formålet.

Læs mere
Enkelt, ligetil, praktisk

Hvis man bruger Terence Conrans kræsne tilgang til det at indrette sit hjem, får man rum, der er afslappet stilfulde, selvsikre og tidløse, mens de samtidig giver mulighed for, at man kan udtrykke sin personlige smag.

Læs mere
Farvel rod

Få styr på dit rod og oplev hvordan en hverdag uden bunker af uoverskueligt rod, kan give dig ro og overskud til at gå op i alt det, du holder af.

Læs mere
Kom indenfor

Med indretningsarkitekters hjælp kan du med bogen 'Kom indenfor' få hjælp til at skabe et dejligt hjem, hvor du udnytter plads og muligheder bedst muligt.

Læs mere
Rigtige sommerhuse

Hvad er det, der får folk til at forlade deres velfungerende bolig fredag aften og sidde i kø på motorvejen for at komme hen til et upraktisk hus?

Læs mere
Sommerhuset

Brug færre timer og penge på at reparere og vedligeholde sommerhuset - og flere på at nyde det!

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Riviera Maison hos Rosen-Lund.dk

Riviera Maison hos Rosen-Lund.dk

Au Maison Diffuser

Au Maison Diffuser

Lænestol Rivièra Maison

Lænestol Rivièra Maison

Kare Design hos BOBO

Kare Design hos BOBO

Nye Bøger
Pandemi i USA Viagra