Julesok til pakkekalender<BR>og adventsgaver
Økologisk maling til soveværelset
Gave til hundeejer
Akvarel i drømmende farver
Kategori: Boligbøger
Boligen - Indretning og brug

En omfattende bog om danskernes indretning og brug af deres boliger i de sidste hundrede år ...

Titel: Boligen i det 20. århundrede - Indretning Forfatter: Birgit Vorre
Sideantal: 314
Indbinding: Indbundet
Forlag: Nyt Nordisk Forlag
Udgivet: 2009
Det er sådan set enkelt: Vi skal have et sted at spise, et sted at sove og et sted, hvor vi kan opholde os, når vi har fri og når vi har gæster. Men disse basale behov kan opfyldes på mangfoldige måder, alt efter om man er rig eller fattig, om man bor på landet eller i byen. Det dokumenteres til overflod i denne bog om danskernes indretning og brug af deres boliger i de sidste hundrede år.
Bogen sætter fokus på en vigtig del af danskernes dagligliv i det 20. århundrede, og sætter den ind i en bred socialhistorisk ramme.
Bogen er rigt illustreret, så man visuelt kan følge udviklingen fra 1890’ernes herskabelige klunkehjem over 1930’ernes funktionalisme,1970’ernes nye boformer og frem til i dag.
Bogens forfatter Birgit Vorre er mag.art. i europæisk etnologi. Hun var i mange år museumsinspektør og seniorforsker ved Danmarks Nyere Tid, Nationalmuseet, hvor hun bl.a. forestod flere af museets etnologiske undersøgelser af dansk boligkultur.
Bestil online

Franske finesser - med et nordisk twist

Vild med fransk/nordisk landstil? Lad dig inspirere af den smukke indretningsbog ’Franske finesser - med et nordisk twist’, som er udgivet af det succesfulde designbrand Jeanne d'Arc Living.

I bogen deler kvinderne bag Jeanne d'Arc Living, Lonnie Würtz Jensen og Vivian Christensen, ud af deres...

Læs mere
Vild med genbrug - Af Maj-Britt Soll og Jens Astrup

Brugt interiør pryder danskernes hjem i højere grad end nogensinde før. I den her bog viser skuespillerne Lars Ranthe og Bodil Jørgensen, smykkedesigner Anders Forup og stylist Mette Helena Rasmussen deres mest skattede genbrugsfund, og fortæller om det særlige ved at bo med ting, som andre har...

Læs mere
Christiania Interiør – Interior

Karina Tengberg og Tami Christiansen har hjerte for Christiania. Kombineret med deres store erfaring med bolig- og livsstilsreportager til både danske og udenlandske magasiner, har de formået at skabe en enestående bog, der både giver et hidtil uset kig ind i husene på Christiania og en oplevelse af...

Læs mere
Sommerhuse efter mit hjerte

Efter samme koncept som 'Hjem efter mit hjerte' har Anne Fabricius-Bjerre samlet en vifte af flotte og meget personlige sommerhuse.

Læs mere
Hjemmekontorer

Mange arbejder i dag hjemmefra fra tid til anden, og det kan derfor være godt med indretning af en arbejdsplads i hjemmet. Og det ER muligt at indrette sig med en hjemmearbejdsplads i sit hjem , selv om du måske ikke har et rum til formålet.

Læs mere
Enkelt, ligetil, praktisk

Hvis man bruger Terence Conrans kræsne tilgang til det at indrette sit hjem, får man rum, der er afslappet stilfulde, selvsikre og tidløse, mens de samtidig giver mulighed for, at man kan udtrykke sin personlige smag.

Læs mere
Farvel rod

Få styr på dit rod og oplev hvordan en hverdag uden bunker af uoverskueligt rod, kan give dig ro og overskud til at gå op i alt det, du holder af.

Læs mere
Kom indenfor

Med indretningsarkitekters hjælp kan du med bogen 'Kom indenfor' få hjælp til at skabe et dejligt hjem, hvor du udnytter plads og muligheder bedst muligt.

Læs mere
Rigtige sommerhuse

Hvad er det, der får folk til at forlade deres velfungerende bolig fredag aften og sidde i kø på motorvejen for at komme hen til et upraktisk hus?

Læs mere
Sommerhuset

Brug færre timer og penge på at reparere og vedligeholde sommerhuset - og flere på at nyde det!

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Sådan indretter du dit walk-in-closet<BR> med den rette belysning

Sådan indretter du dit walk-in-closet
med den rette belysning

Efterårsnyheder til stuen

Efterårsnyheder til stuen

Giv stuen en makeover<BR> - lynhurtigt og billigt

Giv stuen en makeover
- lynhurtigt og billigt

Forelsk dig i dragende overflader

Forelsk dig i dragende overflader

Nye Bøger
^