Øreringe Dansk Smykkekunst
'Flora' øreringe - Studio Loma
Vævede perlearmbånd
Designer Inspirations Boutique
Kategori: Boligbøger
Åndehuller

Nyhed

"Åndehuller" - beskriver i tekst og billeder en række personlige og autentiske oaser, og viser hvor forskelligt folk kobler af og genvinder energien ...


Fotograf Lisbeth Hjort og boligstylist og -skribent Lene Samsø inviterer indenfor i 12 meget forskellige oaser.
Omfang: 185 sider


Åndehuller beskriver i tekst og billeder en række personlige og autentiske oaser, og viser hvor forskelligt folk kobler af og genvinder energien.

Geografisk breder bogen sig over hele Danmark, fra København til Vesterhavet, og med et enkelt smut i det svenske. I Lisbeth og Lenes søgen efter åndehuller har de erfaret, at der er brug for åndehuller hele året – og det afspejles i de stemningsfulde billeder, hvor naturen er helt tæt på.

Åndehuller er krydret med tips, som beboerne øser ud af; det være sig en enkel madopskrift, en ting man kan sy eller en stor smuk sten støbt ned i køkkengulvet eller noget fjerde.

Om forfatterne:
Lisbeth Hjort er selvstændig fotograf. Hun arbejder mest med portræt-ter, men laver også boligreportager i samarbejde med Lene Samsø, der er uddannet grafiker med en travl fortid i magasinpressen, nu freelance boligstylist og -skribent.

Bestil online

Franske finesser - med et nordisk twist

Vild med fransk/nordisk landstil? Lad dig inspirere af den smukke indretningsbog ’Franske finesser - med et nordisk twist’, som er udgivet af det succesfulde designbrand Jeanne d'Arc Living.

I bogen deler kvinderne bag Jeanne d'Arc Living, Lonnie Würtz Jensen og Vivian Christensen, ud af deres...

Læs mere
Vild med genbrug - Af Maj-Britt Soll og Jens Astrup

Brugt interiør pryder danskernes hjem i højere grad end nogensinde før. I den her bog viser skuespillerne Lars Ranthe og Bodil Jørgensen, smykkedesigner Anders Forup og stylist Mette Helena Rasmussen deres mest skattede genbrugsfund, og fortæller om det særlige ved at bo med ting, som andre har...

Læs mere
Christiania Interiør – Interior

Karina Tengberg og Tami Christiansen har hjerte for Christiania. Kombineret med deres store erfaring med bolig- og livsstilsreportager til både danske og udenlandske magasiner, har de formået at skabe en enestående bog, der både giver et hidtil uset kig ind i husene på Christiania og en oplevelse af...

Læs mere
Sommerhuse efter mit hjerte

Efter samme koncept som 'Hjem efter mit hjerte' har Anne Fabricius-Bjerre samlet en vifte af flotte og meget personlige sommerhuse.

Læs mere
Hjemmekontorer

Mange arbejder i dag hjemmefra fra tid til anden, og det kan derfor være godt med indretning af en arbejdsplads i hjemmet. Og det ER muligt at indrette sig med en hjemmearbejdsplads i sit hjem , selv om du måske ikke har et rum til formålet.

Læs mere
Enkelt, ligetil, praktisk

Hvis man bruger Terence Conrans kræsne tilgang til det at indrette sit hjem, får man rum, der er afslappet stilfulde, selvsikre og tidløse, mens de samtidig giver mulighed for, at man kan udtrykke sin personlige smag.

Læs mere
Farvel rod

Få styr på dit rod og oplev hvordan en hverdag uden bunker af uoverskueligt rod, kan give dig ro og overskud til at gå op i alt det, du holder af.

Læs mere
Kom indenfor

Med indretningsarkitekters hjælp kan du med bogen 'Kom indenfor' få hjælp til at skabe et dejligt hjem, hvor du udnytter plads og muligheder bedst muligt.

Læs mere
Rigtige sommerhuse

Hvad er det, der får folk til at forlade deres velfungerende bolig fredag aften og sidde i kø på motorvejen for at komme hen til et upraktisk hus?

Læs mere
Sommerhuset

Brug færre timer og penge på at reparere og vedligeholde sommerhuset - og flere på at nyde det!

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
10 tips til hvordan du undgår fejlkøb

10 tips til hvordan du undgår fejlkøb

Lænestol Rivièra Maison

Lænestol Rivièra Maison

AURO økologisk vægmaling

AURO økologisk vægmaling

Indendørs plantevæg fra Lechuza

Indendørs plantevæg fra Lechuza

Nye Bøger
^