Hobby & DIY´s
DIY: Byg en mistbænk af genbrugsmaterialer 

En mistbænk er som et lille drivhus der giver dine planter de bedste betingelser for at trives og gro. Den holder godt på fugt og varme, og mindsker risikoen for at der går mus og insekter i dine afgrøder.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Hummus med skvalderkål 

For haveejere er skvalderkål en pestilens, fordi den breder sig uhæmmet. Samtidig er skvalderkål så svær at få bugt med, at haveeksperter opfordrer til, at den graves op med rod.

Men skvalderkål er ikke kun ukrudt. Faktisk har den grønne urt en rigtig fin, krydret og let syrlig smag, der minder…

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Hvide asparges med hollandaise og pocheret æg 

Sæsonens friske hvide asparges er en særlig fin delikatesse og en hel anden oplevelse end grønne. Her bringer vi en populær forårsret, hvor de skønne asparges serveres med hollandaise, pocheret æg og lakserogn.

Læs mere
Forbrugernyt
Test dig selv: Kender du miljømærkerne? 

Miljømærker er en fantastisk hjælp, når der købes ind i hverdagen. Ved at kigge efter dem, finder man hurtigt vej til de produkter, der udmærker sig ved at være fremstillet i overensstemmelse med fastsatte miljøkrav.

Læs mere
Kulturnyheder
Côte-d'Or vine 

Blandt bourgogne vine er Côte-d'Or vine en særlig, dejlig oplevelse.

Med frodige vinmarker, der strækker sig over det bølgede landskab så langt øjet rækker, ligger Côte-d'Or i hjertet af Bourgogne-regionen. Her høstes solmodne druer til områdets vinproducenter, som omhyggeligt sorterer,…

Læs mere
Kulturnyheder
Vinsmagning: Kom med til eksklusiv vinsmagning 

Der venter nye, store oplevelser for alle vinelskere, når de anerkendte amerikanske vin-distributører California Wines og Washington State Wine inviterer til vinsmagning i København. De to vinhuse repræsenterer intet mindre end 150 forskellige vinhuse fra vinregionerne Californien og Washington…

Læs mere
Forbrugernyt
20 tips til en mere bæredygtig hverdag 

I en verden med begrænsede ressourcer, er vi nødt til at tænke på, hvordan vores forbrug og livsstil påvirker fremtiden. Vi er forpligtet til at tænke på vores børn og børnebørn, og sørge for at de i fremtiden vil have samme niveau af ressourcer og muligheder til rådighed, som vi har haft. Derfor…

Læs mere
Forår
Forårsoprydning i garderoben 

Sommeren er på vej, og det kan føles helt befriende at få pakket vintertøjet væk, så der bliver plads til sommergarderoben. Og når du nu er i gang, så skulle du måske se at få ryddet ud og skilt dig af med noget det, du har fået akkumuleret bagerst i dine skabe og skuffer. Mon der ikke er tøj, som…

Læs mere
Forår
Hugorm: Sådan mindsker du og din hund risikoen for hugormebid 

I foråret vågner hugormen, Danmarks eneste giftslange, efter sin lange vinterdvale. På denne årstid er de zigzag-stribede slanger stadig sløve, og derfor sene til at flygte, når de hører os komme. Derfor er det vigtigt at man tager sine forholdsregler, når man bevæger sig ud i naturen.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Oversigt: Sæsonens frugt og grønt - Print ud og hæng op 

Ved at købe danskproducerede produkter, sparer du miljøet for den CO-2 udledning, der følger med transporten af varen fra udlandet. Det gælder for alle udenlandske varer, og også for madvarer som frugt og grønt, derfor har vi udarbejdet en komplet oversigt over, hvornår danske frugter og grøntsager…

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Tilberedning af nye kartofler - og 6 ideer til forårets kartoffelretter 

Nye kartofler er en eftertragtet delikatesse, og lige nu ligger årets første frilandskartofler klar i dagligvarebutikkerne. De små, fine kartofler smager allerbedst, hvis de tilberedes med med skræl, og blot skrubbes lidt inden de ryger i kasserollen.

Her får du tips til tilberedning, og 5…

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Kartoffelsalat med nye kartofler 

Der er ikke noget der smager af forår som nye kartofler, og med dem er den klassiske kolde kartoffelsalat allerbedst. De små knolde skal blot koges i 6-8 minutter, afkøles, og vendes i rygeost og cremefraiche sammen med radiser, agurk og purløg, og du har de bedste tilbehør til alt fra grillen, og…

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
^