Rattan sofa
Hængekøje VENTURE DESIGN
Eichholtz havestol 'Delta'
Planteskjulere i barokstil
Familie & børn
Børns mobning rammer hele familien

Fra brevkassen: På grund af mobning, har deres datter flyttet skole. Datteren trives nu, men tilbage sidder moderen med masser af uforløst vrede over, at hverken den tidligere skole eller de andre forældre gjorde noget som helst for at bekæmpe mobningen.

Læs mere
Parforhold
Hvorfor trækker han tiden ud?

Fra brevkassen: Når de nu er så voldsomt forelsket, hvorfor har han så brug for tre måneder til at overveje om han vil forlade kone og børn?, spørger en frustreret læser.

Læs mere
Stil & mode
De flotteste frakker og jakker

Nu er efteråret og vinterens jakke- og frakkekollektioner i netbutikkerne, og der er alt fra det vamsede og bløde til det klassiske og elegante.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Parfumefri Hverdag

Hver anden dansker ønsker mindre parfume i hverdagen. Nu introducerer Neutral en landsdækkende mærkedag, Parfumefri Hverdag, hvor danskerne, uanset om de skal i fitness eller handle babyudstyr, kan få hjælp til at undgå parfume i hverdagen.

Læs mere
Bolig & Design
Hoptimist universet

Gustav Ehrenreich fine figurer hitter.

Læs mere
God smag i køkkenet

Lækkert køkkengrej er noget de fleste sætter pris på, og skulle du have lyst til at forkæle dig selv og dit køkken - så får du her 9 lækre sager til feinsmeckeren ...

Læs mere
Herre fede gaver

Har du en julegave, der skal købes til en mand, og mangler du idéer - så får du her 11 lækre gaveidéer i forskellige prisniveauer ...

Læs mere
Vindere
Begravet i fortiden

Tillykke til de heldige vindere af biografbilletter til forestillingen "Begravet i fortiden": Pia Alø Visser fra Hvidovre, Maria Hesselberg fra København NV, Maiken Clausen fra Hedehusene og Annette Meldgaard Røge fra Fredericia.

Læs mere
Vindere
Det er aldrig for sent

Tillykke til de heldige vindere af biografbilletter: Hanne Lykke fra Fredericia, Mette N. Schropp fra Højbjerg, Maja Rose fra Ballerup og Lene Heltborg fra Holmegaard.

Læs mere
Parforhold
For lidt sex

Fra brevkassen: Hun har et større behov end han har, og hun finder det ydmygende, at skulle tigge og bede ham om at have sex.

Læs mere
Sundhed
Karen Simonsen ambassadør for Støt Brysterne

I år er Karen Simonsen ambassadør for Støt Brysterne-armbåndene. Læs her Karen Simonsens personlige beretning om, hvorfor hun nu er gået aktivt ind i kampen mod brystkræft.

Læs mere
Vindere
Vindere af Frugt og grønt på flaske

Tillykke til Birgitte Kromann fra Ærøskøbing,

Rebekka Zahl Barthe fra København og H. Le Formal fra København Ø, som har vundet Fern Greens "Frugt og grønt på flaske".

Læs mere
Festival
Miljø
Shop: Haven
Seneste shopannoncer
Få stilen ind i din bolig

Få stilen ind i din bolig

Hvilken virkning har botox?

Hvilken virkning har botox?

Permanent hårfjerning med IPL

Permanent hårfjerning med IPL

Havestol Venture Design

Havestol Venture Design

Nordisk indretning
Krukkehaven
Shop: Smykkegaver
DIY
Pedro Almodovars Paralelle Mødre med Penelope Cruz

Den 3. marts er der premiere på Pedro Almodóvars 'Madres Paralelas' med Penélope Cruz og Milena Smit.

Det anmelderroste drama handler om to gravide singler, der havner på samme stue på fødegangen. De to kvinder befinder sig hvert sit sted i livet, men knytter et tæt bånd, som kommer til at forandre...

Læs mere

8 skønne yogaøvelser
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Bestseller
Læsertilbud
^