Forbrugernyt
Tøjvask: Vasker du stadig tøj på 40 eller 60 grader? 

Gennem de seneste 10 år har du sikkert hørt budskabet igen og igen; "Sænk temperaturen fra 40 grader til 30 grader, når du vasker." Men selvom vi er blevet opfordret til at skrue ned for temperaturen for at skåne miljøet og spare penge, så skrues der stadig op for højt op for temperaturen. Det viser…

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Grilltid: Forel i urter og nye kartofler 

Frem med havegrillen, sommeren er på vej. Med Le Creusets støbejerns plade slipper du for gris på grillristen, og med den kan du nemt både tilberede kød, fisk og grøntsager. Her en opskrift på forel i urter og nye kartofler.

Læs mere
Forbrugernyt
En god bog er populær adspredelse under Covid-19-krisen 

2020 var et usædvanligt stærkt læseår, skriver forskere ved Københavns Universitet, der står bag forskningsprojektet 'Lockdown Reading'. Deres undersøgelse af danskernes læsevaner under coronakrisen viser, at vi har læst væsentligt mere, end vi plejer. Også blandt dem, der ikke har haft mere tid for…

Læs mere
Sundhed
Konsekvenserne af corona: Flere bliver ramt af angst og depression 

Endnu en skyggeside af den lange nedlukning af samfundet viser sig nu. I de første fem måneder af 2021 har 25 pct. flere end i samme periode sidste år gjort brug af deres sundhedsforsikring, fordi de er ramt af angst eller depression. Det viser helt nye tal fra Topdanmark.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Smukke bløde sommerfødder 

Træt og flad efter en lang dag? Et fodbad, efterfulgt af en god fodmassage er ikke kun rart for trætte fødder og urolige ben, men for hele kroppens ro og balance.

Læs mere
Sundhed
I topform på bare fødder  

Indimellem kan man glemme, hvor vigtigt det er at passe på fødderne. Ofte er det først, når fødderne gør ondt, at man bliver opmærksom på, hvor vigtige de er – for det er jo dem, der bærer os gennem hverdagen. Heldigvis er der meget man selv kan gøre, for at forebygge problemer med fødderne og få…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Har du droppet solcremen? 

Er du den der lader solcremen ligge på hylden, så er du langt fra den eneste. En ny undersøgelse fra Kosmetik- og hygiejnebranchen viser, at en stor del af danskerne slet ikke beskytter sig med solcreme mod solens skadelige stråler.

Læs mere
Forår
Sæson: Pak picnickurven  

På denne tid af året er Danmark med sikkerhed det skønneste sted i verden. Efter en kold og våd tid, synes sol og sommertemperaturer endelig at være kommet til landet. Ude i naturen, i skoven og langs stranden, venter de allerdejligste oplevelser, der ikke kan undgå at løfte energiniveauet og…

Læs mere
Haven & altanen
Citronmelisse 

Citronmelisse, også kaldet hjertensfryd, er en skøn lille krydderurt, som dufter så dejligt og er så utrolig anvendelig. Læs hvordan munkene anvendte citronmelisse som lægeplante, og få opskriften på en plejende og helende citronmelissesalve, du nemt kan fremstille hjemme.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Smagen af Provence 

I Provence er det duften af maden, som bliver i hukommelsen. Det dufter af friske krydderurter, og man har smagen af gode oliven fra Nyons og de gode olivenolier på tungen.

Læs mere
Forår
DIY: Duftposer med lavendelblomst 

Sy små stofposer og fyld dem med lavendel, læg dem i linnedskuffen og nyd den fine lavendelduft fra sengetøjet. Duftposer kan sys af de stofrester, du nu har liggende, men du kan også investere i bomuldsgaze eller organza, som er så fintmasket, at duften af lavendel nemt trænger igennem.

Læs mere
Skønhed & Pleje
La Roche-Posay: Mere end 50% kvinder døjer med sensitiv og sart hud 

Som en undersøgelse, sponseret af La Roche-Posay Dermatological Laboratory, har vist at mere end 50% kvinder i dag, døjer med sensitiv og sart hud, der udover at være tør, irriteret og kløende, også er særlig følsomhed overfor blandt andet solskoldning.

For at lindrer disse gener og styrke hudens…

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
^