Dekorér julekonfekten med glimtende mineralstøv
Udover marcipan, nougat, fondant og overtrækschokolade, så producerer Odense Marcipan også den fineste, glimtende dekorationsstøv i sølv og guld - og senest også i bronze og rosa. Pulveret er udvundet af naturlige mineraler, er uden smag og egner sig til dekoration af såvel kager som konfekt - ikke mindst til julekonfekten, hvor man med enkle penselstrøg kan tilføje den fineste, glimtende overflade. Til de fine nougat-marcipan toppe herover, har vi drysset lidt bronze støv i overtrækschokoladen.
Horoskop September
Nye bestsellere

Julekonfekt - ideer & opskrifter
Ingredienser
- ODENSE Nougat - Ekstra Nødder
- Original ODENSE Marcipan
Overtræk til konfektstykker
- ODENSE Mørk overtræk
- ODENSE Hvid overtræk
- ODENSE Bronzestøv
Opskrift
- Skær nougat i små kegleformede stykker
- Beklæd nougatstykkerne med marcipan
- Smelt den mørke overtrækschokolade ved lav varme i en tykbundet gryde
- Dyb 1/3 af toppene i den smeltede mørke chokolade
- Sæt toppene på en plade beklædt med bagepapir
- Smelt den hvide overtrækschokolade ved lav varme i en tykbundet gryde
- Dyb 1/3 af toppene i den smeltede lyse chokolade
- Sæt toppene på en plade beklædt med bagepapir
- Rør lidt af den fine bronzestøv i resten af den smeltede lyse chokolade
- Dyb de sidste marcipantoppe i chokoladen og sæt toppene til tørre
Set på Youtube

Julekonfekt - ideer & opskrifter
Dekorér julekonfekten med glimtende mineralstøv
Udover marcipan, nougat, fondant og overtrækschokolade, så producerer Odense Marcipan også den fineste, glimtende dekorationsstøv i sølv og guld - og senest også i bronze og rosa. Pulveret er udvundet af naturlige mineraler, er uden smag og egner sig til dekoration af såvel kager som konfekt - ikke mindst til julekonfekten, hvor man med enkle penselstrøg kan tilføje den fineste, glimtende overflade. Til de fine nougat-marcipan toppe herover, har vi drysset lidt bronze støv i overtrækschokoladen.
Ingredienser
- ODENSE Nougat - Ekstra Nødder
- Original ODENSE Marcipan
Overtræk til konfektstykker
- ODENSE Mørk overtræk
- ODENSE Hvid overtræk
- ODENSE Bronzestøv
Opskrift
- Skær nougat i små kegleformede stykker
- Beklæd nougatstykkerne med marcipan
- Smelt den mørke overtrækschokolade ved lav varme i en tykbundet gryde
- Dyb 1/3 af toppene i den smeltede mørke chokolade
- Sæt toppene på en plade beklædt med bagepapir
- Smelt den hvide overtrækschokolade ved lav varme i en tykbundet gryde
- Dyb 1/3 af toppene i den smeltede lyse chokolade
- Sæt toppene på en plade beklædt med bagepapir
- Rør lidt af den fine bronzestøv i resten af den smeltede lyse chokolade
- Dyb de sidste marcipantoppe i chokoladen og sæt toppene til tørre