Julemarkeder
Julemarked på Trapholt 2023 

Professionelle kunsthåndværkere, unikaværker og designprodukter, live julemusik, gløgg og æbleskiver. Der er varmet op til en hyggelig juleweekend, når Trapholt åbner dørene til det traditionsrige julemarked i november.

Læs mere
Julemarkeder
Jul på Kronborg 2023 

I julen skaber Kronborg rammen om en magisk juleoplevelse med madmarked, juleboder med kvalitetsvarer, gaveidéer og familiehygge. Børnene kan komme i julehumør med børneværksteder, og højtlæsning. For de voksne gæster lokker Kronborg blandt andet med julejazz og gospelkoncerter.

Ligesom tidligere…

Læs mere
Julemarkeder
Julemarked på Tirsbæk Gods 2023 

I julen skaber Tirsbæk Gods de fineste, stemningsfulde rammer om årets julemarked. Her er pyntet op og der serveres duftende krydret gløgg og lune æbleskiver. Små juleentusiaster vil være godt underholdt med aktiviteter, og familien kan drage ud og fælde årets juletræ ...

Læs mere
Julemarkeder
Jul på Gammel Estrup 2023 

Der venter den dejligste julestemning, når Gammel Estrup lukker dørene op i julen. Her er juleaktiviteter for børn, juleklip og duftende julebagværk i herregårdskøkkenet. De smukke gamle sale, stuer og gemakker er pyntet op, og her kan man rigtigt få set og oplevet, hvordan julen foregik i…

Læs mere
Julemarkeder
Danish Christmas Markets 2023  

During November and December danes celebrate Christmas with romance and nostalgia. If you want to experience true Nordic Christmas spirit you have to visit the local christmas markets, or 'Julemarkeder' as they are called in danish.

Læs mere
Efterårets messer og markeder 

Bliver efteråret for kedeligt og gråt, så venter der masser af spændende oplevelser på de mange outlets, bolig- og livsstilsmesser, vinmesser, hobbymesser og loppemarkeder.

 

Læs mere
Opskrifter & råvarer
DIY: 10 kreative idéer og opskrifter med lavendel 

Den smukke, blå, duftende lavendel er en super anvendelig blomst. Den er smuk og dekorativ i haven, i krukker på altanen, i buketter og bundet i lavendelkrans. Lavendel tilføjer delikat smag og duft i sirupper, hvilket er en himmelsk oplevelse på croissanter og pandekager.

Af blomsten kan man…

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Sæson for blåbær: Hjemmelavet is med blåbær  

Nu er det sæson for vilde blåbær, som er modne og plukkeklar i juli og august. De små delikate bær vokser især på blåbærbuske på den jyske hede, i lysninger i skove og plantager.

Læs mere
Miljø
6 fif der får dine makeupprodukter til at holde længere 

God makeup er dyrt, så det gælder om at få produkterne til at række længst muligt. Her bringer vi en stribe generelle råd, som sikrer optimal holdbarhed samt tips til, hvordan du kan få lidt mere glæde af produkter, som fx er ødelagt eller ved at være opbrugt.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Praktiske tips til fremstilling af bærsaft og -marmelader 

Rigtig mange af os hygger os hvert år i køkkenet med hjemmegjorte marmelader. Men hvilke sorter af bær skal man vælge? Og hvordan får man mest muligt ud af årets bærhøst?

Læs mere
Skønhed & Pleje
5 tips: Sådan får du mest ud af din parfume 

Ved du hvorfor håndleddet er det ideelle sted at duppe parfumen? Og vidste du, at der faktisk findes 10 andre steder på kroppen, der ligeledes er særlige velegnede til parfume?

Når du nu har gjort dig umage med at finde din yndlingsduft, så fortjener du at få det fulde udbytte af den ved at bære…

Læs mere
Forbrugernyt
Nu kan de lasede cowboybukser, blusen med hul i og det gamle tæppe få nyt liv 

De lasede cowboybukser, blusen med hul i eller det gamle tæppe ender i dag ofte i skraldespanden, hvorfra det køres til et forbrændingsanlæg sammen med det øvrige restaffald. Det udleder unødigt meget CO2, når det går op i røg i stedet for at få et nyt liv som for eksempel nyt tøj, klude eller…

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
^