Campari drinks 

Campari kan sagtens nydes rent med lidt knust is og citronskive, men vi bringer her en noget mere spændende måde at nyde sin røde passion på.

Italian Mojito

  • 4 cl Campari
  • 1-2 spsk. rørsukker
  • ½ lime – delt i 4 både
  • 8-12 friske mynteblade
  • 2 cl. danskvand
  • Knust is

Lime, mynte og sukker mortes let i et højt glas. Fyld glasset med knust is og hæld 4 cl Campari i. Top op med lidt danskvand. Vend godt rundt og pynt med lime og mynteblade. Sæt et sugerør i og servér.

Tip til variation: Prøv at lave Italian Mojito med appelsinjuice i stedet for danskvand.


Vin & spiritus
Strawberry Daiquiri  

Med sin smukke farve, intense jordbærsmag og liflige syrlighed er strawberry daiquiri blevet en af de mest elskede sommerdrinks verden over. Den serveres iskold i cocktailglas med sukkerkant og er indbegrebet af sol, ferie og varme sommeraftener.

Læs mere
Campari-cocktails til enhver festlig lejlighed
Vin & spiritus
Campari – 6 tidløse cocktails fyldt med historie og smag 

Campari, den ikoniske rubinrøde spiritus fra Milano, har i over 150 år været en hjørnesten i cocktailverdenen. Med sin unikke kombination af bitre og søde smagsnoter har Campari inspireret bartendere og cocktailentusiaster verden over til at skabe tidløse klassikere og innovative nyfortolkninger.…

Læs mere
Vin & spiritus
Cosmopolitan - Den perfekte nytårscocktail 

Den ekstravagante cocktail Cosmopolitan er en drink med knald på både farve og smag. Hovedingrediens er vodka, mens den smukke farve er fra tranebærjuice og den friske smag fra appelsinlikøren og masser af friskpresset limejuice. Klassisk, smuk og sexet!

Læs mere
Lav den bedste citronsnaps til krebsegilde. En enkel opskrift med Aalborg Basis Snaps.
Vin & spiritus
Citronsnaps: Den perfekte brændevin til Krebsegildet 

Når det er tid til at fejre de traditionsrige krebsegilder, er en velbalanceret citronsnaps det perfekte match til krebsens delikate smag. Denne hjemmelavede snaps bringer en frisk og livlig citronaroma, som perfekt harmonerer med skaldyrsretter, som fuldender den fine smagsoplevelse.

Læs mere
Vin & spiritus
Favorit cocktail: Sweet Effort med rabarber og tequila 

Nyd sommervejret - og imponér weekenens gæster - med en ny, frisk, mexikanskinspireret cocktail med lime, rabarber og tequila. Opskriften er udviklet af de to kyndige og prisbelønnede bartendere Nicklas Jørgensen og Jeppe Nothlev, og bragt i deres inspirerende bog 'Bartenderens cocktails'.

Læs mere
Vin & spiritus
Sådan fremstiller du en herlig lakrids- og hindbærsnaps 

Snaps er en ægte nordeuropæisk brændevin med en helt særlig plads i dansk madkultur, og samtidig yderst alsidig, da den kan infunderes med alverdens urter og krydderier. Blandt dem er enebær, koriander og citrusfrugter, men også lakridssmag, i form af fennikel, anis og sort lakrids, er populære.

Læs mere
Vin & spiritus
Halloween drink: Aperol Spritz Cocktail 

Halloweens farver er sort og orange, og når der står Halloween på programmet så er det oplagt at servere fristende lækre og festlige drinks, der understreger farvetemaet.

Læs mere
Vin & spiritus
Sådan laver du din egen brombærsirup til din bramble cocktail 

Det er super nemt selv at fremstille sukkersirup til sensommerens skønne bramble cocktail.

Læs mere
Vin & spiritus
Sommerens 5 bedste drinks og cocktails 

Lune sommeraftener, kolde drinks og godt selskab. Sommeren står for døren, og det skal fejres med familie og venner, god mad og friske drinks og cocktails. Fra den spanske ginproducent, Gin Mare, kommer opskrifterne på sommerens 5 dejligste; Red Snapper, Mojito, Tom Collins, G&T og Triple Orange.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Vinanmeldelse: Noble Vines 667 Pinot Noir fra Delicato Family Wines  

Er man til lette, ukomplicerede rødvine, så er Noble Vines 667 Pinot Noir, 2019 fra Delicato Family Wines i Californien et rigtig godt bud. Her er der tale om en vin, der ikke stjæler opmærksomheden fra maden, men i stedet synes at fremhæve rettens smag og duft.

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Shopping
Gaveidéer
^