Jul
Er det forkert at opmuntre børn til at tro på julemanden? 

Er man heldig at tilbringe juleaften i selskab med små børn, så er der garanti for en festlig aften fuld af sprudlende humør og uforfalsket julebegejstring. Aftenens program skal helst være som sidste års, for når man er lille, er det trygt og rart på forhånd at vide, hvad der venter.

Og børn er…

Læs mere
Jul
Sære juletraditioner i andre lande 

De danske juletraditioner synes mildest talt vindtørre sammenlignet med traditioner i andre lande; Der bliver spået i kaffegrums, tændt kæmpe bål, serveret 13 desserter juleaften, og støvlerne bliver fyldt med gaver og slik.

Læs om sære russiske, franske, tyske, polske, portugisiske, irske,…

Læs mere
Jul
10 helt unikke julespecialiteter i andre lande 

Hvis man er småtræt af den danske julemad, så kan man jo lade sig inspirere af andre landes traditionelle juleretter.

Måske skal flæskestegen, anden og rødkålen skiftes ud med spændende julespecialiteter som fx brasiliansk klipfisk, ungarsk karpesuppe, russisk salatanretning med syltede sild -…

Læs mere
Jul
Julepynt fra julemandens værksted 

Pynt til julegrenen, julens stilleben og juletræet med kulørt og stemningsfuld vintageinspireret julepynt fra blandt andet Bungalow, Speedtsberg, Brink Nordic og House Doctor. Klik på produkterne, og se forhandler og priser.

Læs mere
Jul
DIY: 22 kreative gaveidéer 

Julehilsner til venner og kollegaer og julegaver til hele familien ...

Julen er fuld af hemmeligheder og søde overraskelser, og der er intet så dejligt, som at få en personlig gave, giveren selv har brugt tid og kreative kræfter på at fremstille. Her får du idéer til 22 nyttige, hjemmelavede gaver,…

Læs mere
Jul
Julepynt: Hvid julestads 

Hvid julepynt skaber en særlig smuk og elegant kontrast til den mørkegrønne gran. Se udvalget.

Læs mere
Julemad
Juleklejner - Hjemmebag er bare bedre! 

Den sløjfeformede klejne er en gammel, fin julesmåkage, som er kendt og elsket over hele Norden. Klejner er muligvis ikke den nemmeste julesmåkage at bage, men der er ingen tvivl - hjemmelavede klejner smager bare bedre! Søde og bløde inde, sprøde udenpå :)

Læs mere
Jul
Julelege: 5 sjove lege for hele familien 

Hvis der juleaften, mellem gaveudveksling og julemiddagen, er tid til lidt hyggelig adspredelse, så er der ikke noget, som en juleleg eller -quiz. Her får du 5 idéer til sjove julelege for hele familien juleaften og i juledagene.; Gaveleg, julequiz, julebingo, gæt julens dufte og julesækkeløb.

Læs mere
Jul
Duften af jul - 6 skønne idéer 

Intet vækker julestemningen som duften af jul, den krydrede duft af hjemmebagte småkager, gløgg og honninghjerter, der blander sig med duften af gran og nellike-appelsiner. Fremhæv de liflige dufte ved at varme krydderier på pande eller ved at lade en herlig julepotpourri med enebær, appelsiner,…

Læs mere
Jul
Luciabrød & sang 

I morgen på Luciadag hyldes Sankta Lucia med optog og sang. Den fine svenske tradition, der oprindeligt markerer vintersolhverv, fejres i ethvert svensk hjem med luciabrød - eller 'lussekatter', som svenskerne kalder dem. Lussekatter er søde, bløde, gule hvedeboller farvet med safran. Her bringer…

Læs mere
Jul
Svensk jul: 10 svenske julespecialiteter 

Med inspiration fra det svenske køkken, kan du tilføje nye, herlige smagsoplevelser til julebordet. På det klassiske smörgåsbord finder man blandt andet honninglaseret juleskinke krydret med sennep og nelliker, svensk fladbrød og svenske köttbullar, der nydes med lingonsylt.

Læs mere
Jul
Må man tage julegran med hjem fra skoven? 

Agern, kviste, blade, kogler, mos og bær. Skovbunden er fuld af den fineste pynt til kranse, dekorationer og stemningsfulde guirlander. Det er helt gratis, så længe du bare sørger for at overholde de seks regler.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
^