Kategori: Vindere

Rengøring med naturlig soda

Rengøring med naturlig soda 

Soda adskiller sig fra mange andre basale rengøringsmidler, ved at have en særlig evne til at opløse fedt og snavs. Lige nu kan du selv afprøve påstanden med Froggy Naturlig Soda - og vinde enWeber havegrill !

"Sodaen har været kendt i tusinder af år for dens evne til at opløse fedt og snavs. Derfor var det oplagt at anvende naturens egne kræfter, da man ønskede at udvikle et produkt, som kan klare selv det mest genstridige snavs, hvad enten det opstår indendørs i køkkenet eller udendørs på havemøbler, grill m.m." forklarer Anette Lund, produktchef, O. Kavli A/S.

Rengøring indendørs
Indendørs er det ofte køkkenet, der byder på udfordringer. Selv om man gør sig store anstrengelser, er det næsten umuligt at undgå at køkkenregionerne stænkes til af fedt fra madlavning. Når fedtet kommer i kontakt med f.eks. støv resulterer det i et genstridigt lag snavs, der kan være næsten umuligt at fjerne uden brug af hjælpemidler og rigtig meget knofedt.

"Froggy Naturlig Soda Universalrengøring er specielt udviklet til at rengøre de særligt fedtede overflader, der typisk opstår i forbindelse med madlavning. Netop fordi produktet er beregnet til at anvende på områder, hvor der også befinder sig madvarer, er det blevet testet på det tyske Fresenius Institut, der er et af Europas førende analyseinstitutter indenfor ikke-lægevidenskabelige analyser. Instituttet bekræfter at produktet er af en sådan kvalitet, at det uden problemer kan anvendes i forbindelse med madvarer." siger Anette Lund.

Rengøring udendørs
Udendørs ligger det store arbejde ofte i rengøringen af havemøblerne, der efter en lang og våd vinter samler skidt og snavs. Også sommergrillens fedt- og madrester kan give de fleste sved på panden, når grillsæsonen for alvor sætter ind, kan det være nødvendigt med flittig rengøring af både riste og redskaber.

Konkurrence
Lige nu kan du vinde med Froggy:
Der udtrækkes en vinder, som modtager en Weber havegrill samt Froggy Naturlig Soda produkter (værdi ca. 2.000 kr.), 2. og 3. præmien modtager grillredskaber samt Froggy Naturlig Soda produkter (værdi 2 x ca. 500 kr.). <link http: familieportalen.barneguiden.dk _blank>Deltag i konkurrencen her!

Praktisk sprayflaske
Froggy Naturlig Soda Universalrengøring findes på en praktisk sprayflaske, der gør det nemt at fordele indholdet på de fedtede og beskidte flader. Produktet skal blot sidde nogle få minutter, hvorefter snavset bliver opløst og nemt kan tørres af med en fugtig klud.

Miljøvenligt
Froggy, der er kendt for sit hensyn til miljøet, har udover ønsket om at fremstille et effektivt middel til fedtopløsning haft et ønske om at fremstille et produkt, der er baseret på naturlige og godkendte stoffer. Froggy Naturlig Soda Universalrengøring er i lighed med de øvrige produkter i Froggy-serien 98 % biologisk nedbrydeligt og derfor miljøvenligt. Produktet indeholder hverken opløsningsmidler eller fosfater. Produktet fås i en række førende dagligvarebutikker på sprayflaske á 500 ml. til en vejl. pris på 19,95 kr.

Vindere
Fashionable Living 

Boligbog "Fashionable Living" er et spændende kig ind i skaberen af munthe plus simonsen`s univers.

Læs mere
Vindere
Vind billetter til Wild 

Se den smukke, anmelderroste og sande historie om en ung kvindes skræmmende og fantastiske rejse ad den 1700 km lange Pacific Crest rute for at finde sig selv.

Læs mere
Vindere
Tag naturen med hjem 

Tillykke til de heldige vindere af den smukke ide-bog 'Tag naturen med hjem'.

Læs mere
Vindere
Vind kult-serie 

Vind 'Woodbox The Collectors Set', som samler alle sæsoner af store prisbelønnede serie 'Sons of Anarchy'

Læs mere
Vindere
Steppeulven - Vindere af biografbilletter 

Tillykke til Susanne Svendsen fra Hillerød, K Riberholt fra Hedehusene, Beata Mach fra Vejle, Isabella Nielsen fra Brønshøj og Marianne Eilersen Salomonsen, som har vundet biografbilletter.

Læs mere
Vindere
Vindere af biografbilletter 

Tillykke til de heldige vindere af billetter til Hella Joofs film 'All inclusive'.

Læs mere
Vindere
Den Nøgne Sandhed 

Kvinder taler om følelser - det gør mænd ikke. Men det bliver der lavet om på nu ! Vind billetter til det store comedyshow 'Den Nøgne Sandhed', som er på Danmarks turné februar til april 2015.

Læs mere
Vindere
The Homesman  

Se Tommy Lee Jones barske western 'The Homesman' med Hilary Swank i rollen som den puritanske pioner Mary Bee Cuddy, der skal lede tre kvinder på en lang og farefuld færd.

Læs mere
Vindere
Vindere af The Captive 

Tillykke til Berit Miltoft, Camilla Falkner Larsen og Michael Heimark, som hver har vundet to billetter til 'The Captive'.

Læs mere
Vindere
Vindere af billetter til Fury 

Tillykke til Lone Truelsen, Karina Holse Schrøder, Gitte Rokkedahl, Tanya Baun, Annette Bjerrum, Charlotte Jensen, Henriette Rabe, Angela Toft, Pia Banck og Marianne Røjgård, som hver har vundet 2 stk. billetter til Fury.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Havebog: Skærehave med planteliv, af Liv Nørgaard Meinert

Har du en drøm om en blomstrende have, hvor du kan plukke dine egne smukke buketter? Med bogen 'Skærehave med planteliv - Dyrk dine egne blomster til buketter' guider forfatter Liv Nørgaard Meinert dig fra det allerførste frøsæt til den færdige buket, og giver dig værdifuld viden om at skabe din…

Læs mere
Apela Colorado, Kvinde mellem verdenerne

’Kvinde mellem verdenerne’ er en bog, der giver indsigt i den spirituelle verden og det oprindelige folks kultur. Bogen er skrevet af forfatteren Apela Colorado, der gennem mange år har studeret sammenhængen og forsøgt at bygge bro mellem den traditionelle og moderne kultur.

Læs mere
Gemma Petherbridge 'Krystalapotekeren'

Nogen mennesker mener at ædelsten og krystaller har særlige spirituelle egenskaber, som kan påvirke mennesker og blandt andet lindre stress, søvnløshed, ængstelighed og ensomhed.

I Gemma Petherbridges smukke bog ’Krystalapotekeren’, beskriver hun i detaljer 75 krystallers healende energier, deres…

Læs mere
Anne Hjernøe - 'Stærk Overgang'

”Overgangsalderen skal ikke være et helvede af svede- og hedeture, søvnløshed, blødningsforstyrrelser, koncentrationsbesvær, ondt i leddene og smerter ved sex. Det er ganske enkelt ikke det, du skal bruge din tid på, hvis du kan undgå det", skriver Anne Hjernøe i sin nye bog 'Stærk Overgang', hvor…

Læs mere
^