Altankasser med selvvanding
Paper Collective
Tallerkensmækker - Frø til dyrkning
Rivièra Maison Haveromantik
Forkæl dine fødder
Redaktionen

Når dine fødder har været lukket inde i knælange strømper og støvler, eller spændt op i sylespidse tårnhøje stiletter hele vinterhalvåret, så trænger de til lidt nænsom pleje og opmærksomhed. Vi opfordrer til føddernes befrielse og en hyggestund med et velgørende fodbad, godt grej og gode plejende cremer.

Det optimale fodbad

Et fodbad, evt. tilsat et par dråber æteriske olier, er ikke kun skønt for fødderne, men giver velvære i hele kroppen. Vandets temperatur er vigtig for at opnå optimal effekt. Generelt kan man sige, at et bad, hvor vandet er 28-35 grader, virker afslappende og beroligende. Er vandet 35-39 grader, virker et kort bad opkvikkende, men søvdyssende, hvis det er af længere varighed.

Æteriske olier og Epsomsalt

  • Ønsker du at tilføje æteriske olier til dit fodbad, dryppes et par dråber i badevandet inden du sætter fødderne i baljen. Opfriskende og afkølende æteriske olier til trætte fødder er f.eks. enebær, rosmarin, pebermynte og eukalyptus. Æteriske olier med en særlig afslappende effekt (til aften-fodbad) er f.eks.: kamille, orange eller lavendel.
  • Nogle mennesker synes Epsomsalt (magnesiumsulfat) i fodbadet har en beroligende effekt og lindrer ømhed og smerter.
  • Ønsker du massage effekt, kan du lægge et lag gladskugler i bunden af dit fodbad.
  • Afslut fodbadet med en fodmassage og masser omhyggeligt dine fødder med en god creme.

Alt til fodbad og -pleje

Her bringer vi et udvalg af produkter fra annoncørerne til alletiders dejlige forkælelse af fødderne:

Meraki emaljefad
Stort emaljefad perfekt til fodbad.
Hør håndklæde
Vaffelvævet håndklæde i 100% forvasket hør.
Komplet Pedicure-sæt
Komplet elektrisk pedicure-sæt, der renser, filer og polerer.
Meraki Balm
Blødgør fødderne med sheasmør og E-vitamin.
Pimpsten fra Meraki
Ideel og effektiv hælsten, der sliber fødderne bløde.
APPEAL4
Holdbare, lækre lakker i skønne farver.
L:A BRUKET
Shea Butter Natural er effektiv pleje af tør og sprukken hud.
Tweezerman
Kvalitets værktøj til fodplejen: Fodfil, neglesaks mm.
Meraki fodcreme
Bløde fødder med Meraki 'A touch of herbs'.
Birkenstock
Skønne, hotte sandaler i nye farver.
Meraki Pure oil
Duftolie til fodbadet.
Klipklapper
Se Ilse Jacobsen klipklappere 2017.
Vi tester!
Remington Air3D – Føntørrer i nyt elegant design

Når det kommer til føntørrere, er der sjældent tale om elegant design, derfor var det med en vis nysgerrighed, at vi fik præsenteret Remingtons nylancering. Med Air3D har Remington nemlig designet en hårtørrer i et så super elegant design, at føntørren fremover kan ligge fremme.

Med Air3D...

Læs mere
Skønhed & Pleje
De bedste tips til pleje af vinterhuden

Huden kan følses ekstra sårbar om vinteren. Kulde kan udtørre huden og gør den stram og irriteret – og den tørre og varme luft indendøre synes bare at forværre problemet. Det er derfor en god ide, at være ekstra opmærksom på, at tilføre huden fugt og pleje i vintermånederne.

Her får du vores bedste...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Julegaver 2017: Til den dejligste hjemme-spa

Til ham eller hende, der trænger til at være lidt god ved sig selv, er udstyr og plejeprodukter til et hjemmespa alletiders dejlige gave. Her bringer vi sammen med annoncørerne en stribe skønne idéer til gaver, der lægger op til alletiders selvforkælende oplevelse.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Vinterhår? Sådan får du glansfuldt og sundt hår

Stylingprodukter, føntørring, brug af stylingjern og skiftet mellem vinterens fugtige kolde luft ude og den varme, tørre centralvarme inden døre, kan få håret til at se fladt, glansløst og kedeligt ud. Men med lidt nænsom og kærlig pleje, kan selv det mest glansløse og kedelige hår få et skinne...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Julerød til læber og negle

Der findes ikke noget som rød læbestift, der på et øjeblik kan forvandle det hverdagsagtige til det sofistikerede og elegante. Med udsigt til stribevis af festlige lejligheder i julen, kan en læbestift i den helt rigtige røde farve, være lige netop dét, der fuldender festlooket.
Og så kan man jo...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Intenst blik med tætte vipper

Når man først har styr på teknikken, så er det hverken svært eller tidskrævende, at anvende kunstige vipper. En lille stribe fine, kunstige vipper kan fremhæve dine øjne, give dig et intenst blik og være lige det, der fuldender festmakeuppen.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Få perfekt stylet hår med føntørrer

Den behagelige fornemmelse man kan have, når man forlader frisørsalonen med et perfekt stylet hår, kan man også få derhjemme. Det kræver blot, at man går lidt metodisk til værks og måske ændrer lidt på sine rutiner. Her får du 5 tips til flot hjemmestylet hår.

Læs mere
Skønhed & Pleje
My Moments by Matas: Lykken er …

Med en gennemsnitlig normal/halvsart nordisk hud, får man tude ørerne fulde af formaninger om at holde sig fra parfumerede produkter. Derfor er jeg heller ikke sikker på, at denne anbefaling var blevet til noget, hvis det ikke var fordi Matas havde sørget for at en stribe testprodukter landede på...

Læs mere
Skønhed & Pleje
6 fif der får dine makeupprodukter til at holde længere

God makeup er dyrt, så det gælder om at få produkterne til at række længst muligt. Her bringer vi en stribe generelle råd, som sikrer optimal holdbarhed samt tips til, hvordan du kan få lidt mere glæde af produkter, som fx er ødelagt eller ved at være opbrugt.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Aloe vera - alsidig og effektiv

Aloe vera er kendt og yndet verden over for sine særlige egenskaber. Bladenes saftige gel har så mange alsidige anvendelsesmuligheder, at man med rette kan kalde aloe vera planten for en vidunderplante. For sin medicinske og helbredende virkning, er planten historisk set anvendt siden faraoernes tid...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Africa Organics

Africa Organics

Duftende sæber fra Cozy Room

Duftende sæber fra Cozy Room

Undgå tørre og solsvedne læber

Undgå tørre og solsvedne læber

Modvirk alderstegn <BR>med tre fugtgivende ansigtscreme

Modvirk alderstegn
med tre fugtgivende ansigtscreme

Nye Bøger
En holdt kvinde, af Karin Slaughter

Fra en af USA’s bedste og mest succesrige kvindelige krimiforfattere kommer 10. bind i krimiserien om Will Trent og han kollegaer fra the Georgia Bureau of Investigation. Endnu engang viser Karin Slaughter sin ufattelige evne til at væve en gruvækkende historie, der vil holde din opmærksomhed til...

Læs mere
Bedemandens datter, af Sara Blædel

Fra Danmarks krimidronning kommer første bind af en ny handlingsmættet romanserie. I 'Bedemandens datter' rejser seriens hovedperson, Ilka, til USA for at rydde sin fars dødsbo. Hverken hun eller hendes mor har hørt fra faderen, siden han forlod dem da Ilka var syv, så det kommer bag på Ilka, at hun...

Læs mere
Slagtehuset, af Paul Cleave

Theodore Tate har aldrig glemt sit første gerningssted. Her fandt man den 10-årige Jessica Cole død i 'The Laughterhouse', et gammelt og forladt slagteri med S'et malet over. Morderen blev fundet og arresteret. Retfærdigheden sejrede. Eller gjorde den?

Læs mere
DNA, af Yrsa Sigurðardóttir

'Dna' er en medrivende pageturner fra Islands krimidronning Yrsa Sigurðardóttir, som endnu engang viser sin mesterlige flair for at skabe intelligente krimiplot og effektivt fortalte historier med et rigt og spændende persongalleri.

Læs mere
Send en hilsen
^