Gummistøvle i fin rosa
Magnetisk knagerække
Ganni - St. Pierre Crepe Dress
Tassel øreringe
Pizza aubergine
Redaktionen

En skøn og nem pizza med pesto, aubergine og solmodne tomater.

Ingredienser:

  • 3 ½ dl. vand
  • 25 g. gær
  • ½ tsk salt
  • ½ dl. olivenolie
  • 500 g. pizzamel eller hvedemel 

Fyld

  • 4 tsk. tomatpesto
  • 1 aubergine
  • 2 spsk. olivenolie
  • 4 tomater
  • Frisk basilikum
  • Mozzarella 

Sådan gør du:

  • Opløs gæren i det lunkne vand og tilsæt salt, olie og ¾ af melet.
  • Ælt dejen og tilsæt evt. mere mel. Dejen skal æltes til den er smidig, blød og glat.
  • Stil den til hævning et lunt sted en time ved stuetemperatur.
  • Læg dejen på et meldrysset bord.
  • Rul dejen ud til pizzabund eller rul evt. dejen ud til flere mindre pizzabunde.
  • Læg pizzabunden på bageplade med bagepapir.
  • Smør tomatpestoen på pizzabunden.
  • Skær auberginen i 1 cm tykke skiver, tilføj lidt salt og steg stykkerne gyldne på pande i olie.
  • Fordel auberginer på bunden sammen med skiver af tomat og frisk basilikum.
  • Fordel mozzarellaen over pizzaen.
  • Bag pizzaen ved 225 grader midt i ovnen i ca. 25 min. 
Opskrifter & råvarer
Krebsegilde

Når sommeren går på held, venter der en herlig oplevelse i Sverige. For det er nu man kan opleve en af svenskernes mest markante traditioner: Krebsegildet eller 'kräftskiva', som det hedder på svensk. Krebsegildet er en traditionsrig sensommerfest i Sverige, hvor familier og venner samles om bordet...

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Fyldte tomater

Nyd de nye, store tomater bagte - som her med mandler og ris.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Grydebrød

Det flotte brød er langtidshævet, bagt i støbejerns gryde og har en super sprød skorpe og lækker blød krumme.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Hjemmelavet tomatketchup

Den første kendte opskrift på ketchup med tomat som grund ingrediens - "katchup with love apples" - er fra 1812. Her får du din helt egen med solmodne tomater, banan, æble, løg og nelliker.

Læs mere
Sommer
Rubs af friske krydderurter

Med duftende, friske krydderurter kan du tilføje stor smag til din sommermad. Lav rubs af din yndlings krydderurt eller kombiner den med andre urter - og få helt nye smagsoplevelser…

Læs mere
Sommer
Spis dine haveblomster - rose, lavendel & pelargonier

Både rosenblade, lavendel og nogle duftpelargonier kan anvendes til at give smag eller dekorere madretter med. Det ser helt fantastik ud, og det smager spændende. Et nemt og meget dekorativt tip er at fryse blomsterbladene og servere dem i en punch eller velkomstdrink.

Læs mere
Sommer
Kom nemt i gang med at sylte - 4 suveræne syltebøger

Det er ganske tilfredsstillende at sylte lidt af havens høst, så man har skønne, hjemmelavede marmelader, pickles og surt, når sommeren går på held.

Fire bøger, skrevet af nogle af Danmarks mest rutinerede og engagerede madskribenter, viser hvordan du nemt kommer igang. Bøgerne anviser, trin for...

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Jordbær 'cheese' kage med mandelbund

Fra Lisbeth Tordendahl smukke og inspirerende bog 'Det søde - sundhed & nydelse', bringer vi her opskriften på den mest delikate jordbær 'cheese' kage med mandelbund.

Læs mere
Sommer
Jordbærkoldskål

Der er ikke meget der overgår den traditionsrige rød/hvide danske dessert: Friske jordbær med fløde. Men nu, hvor jordbærsæsonen er på sit højeste, må du ikke glemme en rigtig sommerfavorit: Jordbærkoldskål!

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Grillet sommerlaks

En herlig sommeropskrift til grillen. Grillet sommerlaks med kryddersmør. Det er så nemt - og SÅ lækkert!

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Design selv wallstickers

Design selv wallstickers

Vær kræsen med dine køkkenmaskiner

Vær kræsen med dine køkkenmaskiner

HAY - S&B Colour glass - Rødvin (2 stk. i en æske)

HAY - S&B Colour glass - Rødvin (2 stk. i en æske)

Strikkede bomuldsklude

Strikkede bomuldsklude

Nye Bøger
Syltedronningen - Moderne syltning til alle måltider, af Helena Grayston

Det er sjovt og slet ikke så svært, at sylte. Og så er det temmelig tilfredsstillende, når man når der til, hvor man kan nyde de hjemmesyltede delikatesser.

Læs mere
Fantasilater, af Aiah Noack

Har du lyst til at lave delikate salater, der bugner af smukke blomster fra haven, så er du rigtig godt hjulpet med Aiah Noacks store, smukke bog, 'Fantasilater'. Bogen beskriver nøje mere end 100 almindelige haveblomster og vilde planter, der smager dejligt og ser fantastiske ud i salater - eller...

Læs mere
Toptrimmede tarme, af Mette Borre

Stadig flere bliver vegetarer eller vælger generelt bare at spise mere grønt og indføre kødfrie dage. Samtidig har 10 procent af befolkningen irritabel tarm, og kan have særlig gavn af mere grønt. For grøn kost er godt for fordøjelsen, fastslår forfatterne bag den nye bog ’Toptrimmede tarme’.

Læs mere
Forunderlig Mad, af Katrin Joensen-Næs

Brød med rødvin. Røget makrel og ærtesoufflé. Wasabigedeost og bagte jordbær. Med bogen ’Forunderlig mad: Serveringer, der overrumpler dine sanser’, har færøske Katrin Joensen-Næs skrevet en bog, som - nøjagtig som bogens titel antyder - er fuld af opskrifter på mad med nye, anderledes og...

Læs mere
^