Luksus fra Care By Me
Skålesæt fra Villa Collection i bambus
Skænk i jern
Velourpolstret stol House Doctor
Ananas-smoothie
Redaktionen

Med en blender kan du få det fulde udbytte af sommerens frugter med herlige, læskende smoothies i alverdens variationer. Prøv fx denne super læskende smoothie med ananas, mango og kokosmælk i skøn forening. Perfekt på en varm sommerdag!

Hvis du ikke har en blender, så er det på tide at anskaffe sig en..

Til 4 personer

Ingredienser

  • en hel frisk ananas
  • ½ dåse kokosmælk
  • 2 dl. minimælk
  • en mangofrugt
  • knust is

Opskrift

  • Skær ananas i skiver, fjern skræl og stok
  • Skræl mangofrugten, flæk frugten og fjern stenen
  • Blend is, ananas, mango, minimælk og kokosmælk ved høj hastighed i 1-3 minutter
  • Hæld smoothie i høje glas og server


Tips
Den friske ananas kan evt. erstattes med ananas på dåse eller frosne ananasstykker (450 ml). Hæld din smoothie på flaske og nyd den som mellemmåltid på arbejdet.

Opskrifter & råvarer
Hokkaidosuppe med ristede porrer og naanbrød

I denne uge bringer vi opskriften på en skøn efterårssuppe med Hokkaido-græskar. Det flotte, orange græskar fås i mange forskellige former, kødet er noget fastere end almindelig græskar, men smagen er stort set den samme. Derfor kan man snildt erstatte Hokkaidoen med fx indmaden af årets...

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Grønkål - vinterens konge

De fleste kender måske bedst grønkålen fra julebuffeten grønlangkål, men den smukke, mørkegrønne kål er også herlig i en lækker og enkel efterårssalat med pærer, ristede solsikkekerner og blåbær, eller lynstegt sammen med andre dejlige efterårsgrøntsager.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Focacciabrød med rosmarin

Nem opskrift på alletiders focacciabrød med rosmarin.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Varm æbledrik med ingefær

En ganske enkel opskrift på en super dejlig drik. God at varme sig på!

Læs mere
Halloween
Amerikansk Pumpkin Pie

Til de amerikanske Halloween traditioner hører græskarkage eller Pumpkin Pie. Den lækre tærte er fyldt med græskarmos, æg, fløde, farin samt krydderiblanding af kanel, ingefær, allehånde og nelliker. Her får du opskriften.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Vegetariske kåldolmere

Mens klassiske kåldolmere med farsfyld, er en tung mundfuld, så er Lisbeth Tordendahls veganske kålpakker en anderledes moderne, let og klimavenlig variation med rent plantefyld.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Stegt sild med stuvet rosenkål og sursød rødbedesalat

Fra oktober og frem til februar, er rosenkål i sæson. Faktisk er rosenkål er en af de få grønsager, som man kan høste i januar og februar.
De små, fine kål smager formidabelt, og den milde kålsmag synes også at passe godt til børns sarte smagsløg, hvor de fx kan ristes i smør på pande sammen med...

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Tortilla - Spansk kartoffelomelet

Sundt, lækkert og let måltid i en fart.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Ras el hanout - Smagen af Marokko

Med ras el hanout får man smagen af det marokkanske køkken. Krydderiblandingen, der blandt andet bruges i tagine- og gryderetter med lam, kylling og couscous samt i dip, fars, rubs og marinader, findes i mange versioner og kan købes færdigblandet. Men man kan også sagtens lave sin krydderiblanding,...

Læs mere
Sensommer
Æblesolbærtærte

Her en tærte, som på herligste vis forener sæsonens frugt og bær i en himmelsk mundfuld ...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Sådan opbevarer du bedst dine madvarer

Sådan opbevarer du bedst dine madvarer

Vandhaner med kogende vand

Vandhaner med kogende vand

Køleskabskasser til inddeling af køleskabet

Køleskabskasser til inddeling af køleskabet

Tips: Sådan bager du lækkert brød

Tips: Sådan bager du lækkert brød

Nye Bøger
Kål og kærlighed, af Lisbeth Tordendahl

Boost din sundhed, forkæl dine smagsløg og få fornyet inspiration med Lisbeth Tordendahls 'Kål og kærlighed'. I sin nye bog præsenterer hun 100 nemme, varierede og kreative opskrifter på indbydende retter med kål, som kan indgå i mange typer måltider, og som samtidig alle er veganske eller...

Læs mere
Krydret, Anne Hjernøe & Ditte Ingemann

Med en fælles passion for mad og krydderier, har Anne Hjernøe og Ditte Ingemann udgivet den dejligste opskriftsamling fuld af inspiration til hvordan man nemt kan føje ekstra krydderi på tilværelsen.

Læs mere
30 opskrifter, 30 minutter og 30 kroner

Med Louisa Lorangs kogebog '30 opskrifter, 30 minutter og 30 kroner', får man konkrete tips og opskrifter på, hvordan man laver lækker mad - nemt, sundt og billigt. Alle bogens opskrifter er ernæringsberegnet og indeholder masser af grønt og godt. Som Louisa selv siger:

Læs mere
Happy Food

De seneste år har forskere fundet ud af, at forbindelsen mellem tarmen og hjernen er meget stærkere, end vi i vores vildeste fantasi kunne havde forestillet os. Maden på tallerkenen påvirker således ikke bare kroppen, men også vores humør og sanser, og muligvis også udviklingen af alvorlige psykiske...

Læs mere
Send en hilsen
^