Altankasser med selvvanding
Paper Collective
Tallerkensmækker - Frø til dyrkning
Rivièra Maison Haveromantik
Opskrifter & råvarer
Asparges favoritter

Med asparges er mulighederne mange. Asparges kan serveres med viaigrette sauce, hakkede æg og kapers, eller - ganske enkelt - med blot lidt god olivenolie, citron og friskhøvlet parmesan på toppen. Eller hvad med asparges viklet i røget bacon på havegrillen?

Læs mere
Forår
Kan man spise stedmoderblomster?

De farverige smukke forårsblomster er ikke kun smukke i havekrukker og altankasser, de kan også anvendes i salater, på kager og ost eller kandiseres og gemmes til senere brug. Blomsterne har, siden middelalderen, været anvendt som krydderi – også selvom de små blomsterblade ikke har nogen...

Læs mere
Forår
Lene Tvedegaard: 10 tips til såning af krydderurter

Allerede under såningen, kan man hjælpe de små krydderurtefrø og sikre dem grundlaget for robusthed over for fx. sygdomme og skadedyr, skriver gartner og krydderurteelsker, Lene Tvedegaard, i sit vidunderlige leksikon af et opslagsværk om krydderurter. Fra bogen bringer vi 10 gode tips til såning.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Sæson for rodfrugter

Farve, dufte og sødme er garanteret, når du laver mad med rodfrugter. Gennem vinteren er rodfrugter ikke kun en vigtig kilde til kostfibre, vitaminer og mineraler, men også helt uundværlige i vinterens skønne simreretter og som tilbehør til hovedretter i form af rodfrugtmos, råkostsalater, bagte i...

Læs mere
Årstidens råvarer
Efterårsferie er kartoffelferie

Efterårsferien blev oprindeligt kaldt kartoffelferien, fordi børn fik fri fra skole, så de kunne hjælpe med at grave kartofler op og få årets kartoffelhøst sikkert i hus. I dag graver børn og forældre ikke længere kartofler op i uge 42, men kartoflen er stadig en vigtig del af den danske madkultur....

Læs mere
Sensommer
Sæson: Karl Johan

Svampen Karl Johan er en af de mest almindelige vilde danske svampe, og samtidig en af de mest eftertragtede spisesvampe. Læs her, hvordan du kan tørre svampen, så du kan nyde svampens lækre nøddeagtige smag i vinterens retter.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Cheesecake med chokolade og brombær

Med inspiration i årstiderne, sæsonernes råvarer og naturens farver, har den passionerede kagenørd, Ditte Julie Jensen, udarbejdet en hel bog fuld af opskrifter på de smukkeste og mest delikate kager. Fra bogen bringer vi her hendes opskrift på den lækreste cheesecake med chokolade og brombær.

Læs mere
Sensommer
Du er inviteret til Æblefest

Findes der noget så dejligt, som duften nye æbler? Der er travlhed på landets æbleplantager, for årets æblehøst er i fuld gang og i den anledning inviterer æbleavlerne til æblefest med æbleplukning og mostpresning.

Læs mere
Sensommer
Opskrift: Hyldebærsaft

I skovbryn, i hegn og i haven - hylden vokser overalt - og det er nu, de smukke sorte hyldebær skal plukkes, hvis du vil have hyldebærsaft til de lange vinteraftner. Af de smukke sorte bær, kan du nemlig koge en skøn, mørkerød saft, der smager helt fantastisk og er sprængfyldt med C-vitaminer.

Læs mere
Sensommer
Fødevarestyrelsen: Spis ikke hyldebær rå

Opkast, diarré og kvalme. Det er blot nogle af de ubehageligheder man risikerer, hvis man spiser sensommerens saftspændte hyldebær rå. Til gengæld er det lille bær en delikatesse, hvis man tager de nødvendige forholdsregler.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Kasse til køleskabet

Kasse til køleskabet

5 uundværlige køkkengadgets

5 uundværlige køkkengadgets

Magnetisk knagerække

Magnetisk knagerække

Design selv wallstickers

Design selv wallstickers

Nye Bøger
Send en hilsen
^