Glasstage til fyrfadslys Rivièra Maison
Morris & Co Strawberry Hand Cream
Juletræstæpper
Fitness Tracker Fitbit Charge 3
Skinkemignon med coleslaw

Fra Kostkompagniet kommer her en skøn efterårsret med ovnstegt skinkemignon, klassisk risotto og coleslaw.

Skinkemignon

Glasering

  • 1 spsk honning 
  • 1 spsk sennep 
  • timian efter smag 
  • salt og peber


Bland alle ingredienser til glasering. Smør det på skinken og bag den ved 200C alt efter størrelsen. Vend stegen rundt i glaseringen et par gange. Server 270g og lidt af glaseringen.

Klassisk risotto

  • 2 tsk smør
  • 1 dl risottoris
  • frisk finthakket persille efter smag 
  • 4 dl kyllingesuppe/bouillon 
  • 1 stort finthakket løg
  • 30g reven parmesan


Smelt smørret i en gryde og sauter løg til det klares i farven. Tilsæt kyllingesuppen lidt ad gangen og lad risene absorbere væden inden der hældes nyt på. Til sidst vendes parmesan og persille i og der smages til med salt og peber.

Coleslaw

  • 200g fintsnittet hvidkål
  • 2 revne gulerødder


Dressing:

  • 1 dl fromage frais 
  • ½ spsk reven løg 
  • 2 tsk sukker
  • 1 spsk citronsaft eller eddike
  • salt og peber fra kværn


Hæld kogende vand over den fintsnittet hvidkål og lad det stå i ca.15 min. Vend ingredienserne til dressingen sammen og smag den til. Vend dressingen i de revne grøntsager og hvidkål. Smag til igen.

Opskrifter & råvarer
Iransk frugtsalat med safran og granatæble

Fra Camilla Plums smukke opskriftsamling 'Abracadabra - 1001 ret' bringer vi her opskriften på en eventyrlig juvelbesat frugtsalat, som passer perfekt til dessert efter julemad - eller efter et iransk, indisk eller arabisk måltid. Den smukke og duftende frugtsalat kan spises som der er, den holder...

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Camilla Plums gløggsirup

Find julestemmningen frem med Camilla Plums herlige ekstrakt sirup - en duftende dejlig oplevelse af alverdens delikate krydderier og masser af citrus.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Ny vegansk produktserie

Selvom mælkeprodukter er kilde til vigtige næringsstoffer, så har der ifølge Dansk Vegetarisk Forening gennem de senere år været en markant stigning i antallet af danskere der fravælger animalske fødevarer pga. miljømæssige og dyreetiske årsager. For dem, ligesom for danskere med laktoseintolerans...

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Kun hver femte dansker holder Mortensaften

Lørdag fejres Mortens Aften, hvor man, som en slags generalprøve på julemaden, spiser and og rødkål. De senere år har den ældgamle tradition imidlertid været kraftigt udfordret af stress og tidspres, konkluderer Coop på baggrund af en undersøgelse, som viser at kun én ud af fem danskere holder...

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Sprøde kikærter

"Lav altid rigeligt af de sprøde kikærter" opfordrer Hjernøe og Ingemann i bogen 'Krydret'. "Gemt i en lufttæt dåse er de skønne som snack, på salater og supper eller i madkassen".

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Hokkaidosuppe med ristede porrer og naanbrød

I denne uge bringer vi opskriften på en skøn efterårssuppe med Hokkaido-græskar. Det flotte, orange græskar fås i mange forskellige former, kødet er noget fastere end almindelig græskar, men smagen er stort set den samme. Derfor kan man snildt erstatte Hokkaidoen med fx indmaden af årets...

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Varm æbledrik med ingefær

En ganske enkel opskrift på en super dejlig drik. God at varme sig på!

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Grønkål - vinterens konge

De fleste kender måske bedst grønkålen fra julebuffeten grønlangkål, men den smukke, mørkegrønne kål er også herlig i en lækker og enkel efterårssalat med pærer, ristede solsikkekerner og blåbær, eller lynstegt sammen med andre dejlige efterårsgrøntsager.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Focacciabrød med rosmarin

Nem opskrift på alletiders focacciabrød med rosmarin.

Læs mere
Halloween
Amerikansk Pumpkin Pie

Til de amerikanske Halloween traditioner hører græskarkage eller Pumpkin Pie. Den lækre tærte er fyldt med græskarmos, æg, fløde, farin samt krydderiblanding af kanel, ingefær, allehånde og nelliker. Her får du opskriften.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Broste Copenhagen Nordic Coal

Broste Copenhagen Nordic Coal

Støbejernspander Nicolas Vahé

Støbejernspander Nicolas Vahé

Sådan opbevarer du bedst dine madvarer

Sådan opbevarer du bedst dine madvarer

Tips: Sådan bager du lækkert brød

Tips: Sådan bager du lækkert brød

Nye Bøger
Kål og kærlighed, af Lisbeth Tordendahl

Boost din sundhed, forkæl dine smagsløg og få fornyet inspiration med Lisbeth Tordendahls 'Kål og kærlighed'. I sin nye bog præsenterer hun 100 nemme, varierede og kreative opskrifter på indbydende retter med kål, som kan indgå i mange typer måltider, og som samtidig alle er veganske eller...

Læs mere
Krydret, Anne Hjernøe & Ditte Ingemann

Med en fælles passion for mad og krydderier, har Anne Hjernøe og Ditte Ingemann udgivet den dejligste opskriftsamling fuld af inspiration til hvordan man nemt kan føje ekstra krydderi på tilværelsen.

Læs mere
30 opskrifter, 30 minutter og 30 kroner

Med Louisa Lorangs kogebog '30 opskrifter, 30 minutter og 30 kroner', får man konkrete tips og opskrifter på, hvordan man laver lækker mad - nemt, sundt og billigt. Alle bogens opskrifter er ernæringsberegnet og indeholder masser af grønt og godt. Som Louisa selv siger:

Læs mere
Happy Food

De seneste år har forskere fundet ud af, at forbindelsen mellem tarmen og hjernen er meget stærkere, end vi i vores vildeste fantasi kunne havde forestillet os. Maden på tallerkenen påvirker således ikke bare kroppen, men også vores humør og sanser, og muligvis også udviklingen af alvorlige psykiske...

Læs mere
Send en hilsen
^