Salatbestik
Vaffelvævet håndklæde
Ralph Lauren stof
m0851
Blommekage

Af sensommerens skønne blommer kan du lave den lækreste blommekage.

Læs mere
Stegte skrubber

Synes du også, at det er svært at få nok fisk i løbet af ugen? Fra Rasmus Grønbechs 'Fisk på gaflen' for du opskriften på stegte skrubber. Super nemt og lækkert!

Læs mere
BBQ-sauce & marinader

Det er jo krydderierne og marinaderne, som giver det sidste ekstra pift til grillkødet, med dem kan du sætte dit personlige fingeraftryk på middagen.

Læs mere
Pizza aubergine

En skøn og nem pizza med pesto, aubergine og solmodne tomater.

Læs mere
Bruschettas

Super let og lækker anretning, hvor sommerens solmodne tomater rigtig kommer til deres ret. Her får du opskriften på skønne Bruschettas Classico.

Læs mere
Tomatbrød med mozzarella

Skønne tomatbrød! Perfekt til det lille mellemmåltid eller som tilbehør til et godt stykke fisk eller kød. Prøv også at servere de friskbagte tomatbrød med 'sort smør'. Se opskrifterne her!

Læs mere
Tomatpesto af soltørrede tomater

Skøn tomatpesto til din pasta, pizza, salat eller dit italienske brød.

Læs mere
Raw Ratatouille

Fra Susy Grundahls livsstilsbog "Retrokuren", bringer vi her en ret med hele paletten af farver, smag og vitaminer.

Læs mere
Hjemmelavet tomatketchup

Den første kendte opskrift på ketchup med tomat som grund ingrediens - "katchup with love apples" - er fra 1812. Her får du din helt egen ...

Læs mere
Pestobagt brosme på tomatchutney

En vidunderlig opskrift, hvor der er lagt vægt på råvarer og den gode smag. Chutneyen fungerer både som sauce og tilbehør. Den kan spises varm, lun eller kold og smager godt til al slags fisk.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Køkkenvægt fra Bugatti

Køkkenvægt fra Bugatti

Hvid voksdug

Hvid voksdug

Hørserviet

Hørserviet

Hør dug

Hør dug

Nye Bøger
Spiselige Svampe

– Og lækre svamperetter.

Læs mere
Det peruanske køkken

Det peruanske køkken er festligt, smagfuldt, elegant og farverigt. Med bogen "Ceviche - det peruanske køkken" præsenteres 100 lækre og simple opskrifter, som med garanti får mundvandet til at løbe hjemme i de danske køkkener.

Læs mere
Mit grønne køkken

Fra forfatteren bag 'Salater fra The Food Club' kommer nu en ny inspirerende kogebog med 80 velsmagende retter med det grønne som omdrejningspunkt.

Læs mere
Fisk på gaflen

Synes du også, at det er svært at få nok fisk i løbet af ugen? Rasmus Grønbech har skrevet 'Fisk på gaflen' lige netop til dig!

Læs mere
Brevkassen
Bevar ferieglæden

Velkommen tilbage fra sommerferie. Vi håber, at du har nydt det, fået slappet af, samlet energi og overskud, og at du nu er klar til at komme i gang med hverdagen igen. Nu gælder det om, at bevare ferieglæden..