Diffuser fra Skandinavisk
Bænk i metal Ib Laursen
Glasklokke La maison
Sommerudsalg 30%
Sommerfisk på grill

Det er nemt og lækkert at tilberede fisk på grillen. Du kan både grille fisk i filet, hele fisk, fisk indpakket i folie - eller måske har du smag for saftig fisk på spyd, lækre fiskeburgere eller grillede skaldyr?

Læs mere
Paella med kylling og skaldyr

Sådan tilbereder du den klassiske spanske ret; Paella med kylling og skaldyr.

Læs mere
Grydebrød

Det flotte brød er langtidshævet, bagt i støbejerns gryde og har en super sprød skorpe og lækker blød krumme.

Læs mere
Kanelboller uden mælk

Blandt utallige ferieminder fra Sverige er duften af friskbagte kanel og kardemommebrød. Her får du opskriften:

Læs mere
Focacciabrød med rosmarin

Hvis sol og strandvejr udebliver, så kan der blive tid til at bage gode brød inden døre. Her får du opskriften på alletiders herlige focacciabrød med rosmarin.

Læs mere
Jordbærkoldskål

Der er ikke meget der overgår den traditionsrige rød/hvide danske dessert: Friske jordbær med fløde. Men nu, hvor jordbærsæsonen er på sit højeste, må du ikke glemme en rigtig sommerfavorit: Jordbærkoldskål!

Læs mere
Ribs sæson

Syrlige, søde sommerribs er i sæson i juli og august. Nyd dem som rysteribs f.eks. til pandekager, is eller som tilbehør til oksekød eller kylling.

Læs mere
Lakridsispind med chokoladeovertræk

Selvgjort er velgjort, og det gælder også hjemmelavede isdesserter og is på pind, skriver Odense Marcipan, som her deler opskriften på hjemmerørt is. Med Odense Marcipanmasse med lakrids kan du f.eks. nemt laver dine egne marcipan-ispinde med lakrids.

Læs mere
Jordbær-smoothie

Fyld glasset med læskende lækker jordbærsmoothie.

Læs mere
Jordbær med balsamico

Jordbær stænket med en god balsamico dressing og friskkværnet peber. Det lyder måske vildt, men det smager himmelsk! En rigtig lækker lille sommeranretning, som også passer godt til ost.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Hvid voksdug

Hvid voksdug

Viskestykker i hør

Viskestykker i hør

Wallsticker: Mad & krydderi

Wallsticker: Mad & krydderi

Skærebræt Nicolas Vahé

Skærebræt Nicolas Vahé

Nye Bøger
Karolines tapas, picnic & brunch

Her er bogen til dig, der gerne vil diske op med lækkerier, tapas eller brunch, når familie og venner kigger forbi. Det er en bog fuld af både praktiske tips og nemme opskrifter på smagfulde småretter og appetizers, lækkerier til picnickurven og brunchen.

Læs mere
Sunde grønne retter

Spis masser af grønt og sundt uden at være fanatisk. Det er udgangspunktet for Anne Hjernøes nye indbydende kogebog, der følger op på succesen 'Sunde salater'.

Læs mere
Smagen af rabarber

Rabarberens syrlige smag er herlig sammen med søde jordbær, hvid chokolade, stjerneanis, fed and eller makrel, og så rabarber også blive til god chutney, marmelade, saft og vin.

Læs mere
Mit cowgirlkøkken

Louisa Lorang har en kæmpe kærlighed til Texas og hele den amerikanske madkultur. I 'Mit cowgirlkøkken' tager hun os med på et gastronomisk roadtrip, hvor hun gavmildt deler ud af sine bedste opskrifter.

Læs mere
Brevkassen
At erkende skilsmisse

De har levet et ægteskab uden respekt og kærlige følelser, alligevel frustreres hun over, at han nu har fundet en anden, at dele fremtiden med ...