Kategori: Valentine

Opskrift: Valentine cupcakes 

Som alternativ til gaver og breve, kan man erklære sin kærlighed til sin eneste ene med fine, søde kager. Kagerne kan dekoreres med mønstre, figurer og kærlighedserklæringer, der er lige til at spise. Skriv sød poesi og hilsner med dekorationsglasur, og pynt med chokolade.

(12 stk)

Ingredienser til kagerne:

  • 150 g smør
  • 100 g sukker
  • 3 æg
  • 150 g hvedemel
  • 1 1/2 tsk bagepulver
  • 1 pose hakkede mandler
  • 12 muffinforme 

Ingredienser til frosting:

  • 60 g blød smør
  • 125 g flormelis
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 100 g Philadelphia

Sådan gør du: 

  • Rør smør og sukker blødt.
  • Pisk æggene i et ad gangen.
  • Bland mel, bagepulver og mandler sammen i separat skål, og rør derefter sammen med smør-, sukker- og æggemassen
  • Fordel dejen i muffinforme, og bag dem ved 175? C varmluft i ca. 25 min. Mærk efter med en gaffel eller strikkepind, om kagerne er bagt. Så længe der sidder dej på gaflen, er kagen ikke bagt færdig.
  • Afkøl kagerne på en bagerist. 
  • Alle ingredienser til frosting røres sammen til en luftig masse. 
  • Dekorer de små cupcakes med frosting, evt. med frosting sprøjtepose med stor stjernetyl.
Valentine
Valentins idé: Sådan koger du hindbærbolsjer til din valentine 

Det er hyggeligt at koge bolsjer, og når du selv fremstiller dem, så er udvalget af aromaer så stort, at du med sikkerhed får lige den smag, du og din Valentine holder allermest af. Her er finder man alt fra abrikos, æble, ananas, appelsin, jordbær og kirsebær, til lakrids, anis,bergamotte,…

Læs mere
Valentine
Blomsternes symbolske betydning 

Der behøves ikke være nogen særlig anledning til at give blomster, slet ikke i det tidlige forår, hvor man længes efter varmere dage, sol, de lysegrønne skove og smukke blomster. Det er dejligt at give og modtage blomster, og det kan være sjovt at vælge blomster ud fra deres symbolske betydning.…

Læs mere
Valentine
Valentine: 15 déer til en dejlig Valentinsdag  

I en travl hverdag kan man nemt komme til at tage hinanden for givet og glemme, hvor dejligt det er at kysse og kramme og se hinanden dybt i øjnene. Måske kan Valentinsdag være lige den anledning, der skal til, for at vi afsætter god tid til hinanden, og hygger os sammen.

Læs mere
Valentine
Valentinsdag - Bag om traditionen 

I USA ryger postkort med røde hjerter, festlige balloner, blomster i buketter og mere en 35 mio. fine, hjerteformede chokoladeæsker hvert år over disken i forbindelse med Valentinesdag. Og herhjemme har mange, ligesom overalt i verden, taget Valentinetraditionen til sig og fejrer dagen med gaver og…

Læs mere
Valentine
Her er 50 af årtiers største lovesongs 

Minder kan vækkes på mange måder, men for de fleste er musik nok dét, der helt automatisk får få os til at huske oplevelser, vi har haft. At lytte til gamle, velkendte sange, kan på et øjeblik tage os tilbage til dengang vi først mødtes, og til alle de oplevelser, vi siden har haft.

Læs mere
Valentine
Er Valentinsdag kun for kærestepar? 

Hvis man definerer Valentinsdag som dagen, hvor kærligheden fejres, burde Valentinsdag så ikke være en festdag for andre end kun kærestepar? Det mener Jens W. Pedersen, forfatter til bogen ’De to regler i dating og parforhold’.

Læs mere
Valentine
Opskrift: Chokoladefondant i hjerter 

Skal der bages små, fine hjerteformede kager til Valentinsdag, så er chokoladefondant - den lækre lille dessertkage med den bløde midte - det perfekte valg.

Læs mere
Valentine
Valentinsdag - hver dag! 

Idéen med at vi har udvalgt en særlig dag, hvor vi gør os umage med at vise dem der står vores hjerte nær, at vi holder af dem, er en smuk idé. Men hvorfor skal denne opmærksomhed og anerkendelse af vore nærmeste kun finde sted den een gang om året - og hvorfor er traditionen ikke, at vi også giver…

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Hjemmelavede skumfiduser 

Hjemmelavede skumfiduser smelter i munden. De er bløde, søde - og kan slet ikke sammenlignes med de købte. Og så er de super nemme selv at lave!

Med 5 ingredienser og en halv time på hånden har du skumfiduser til hele familien. Her får du en detaljeret trin-for-trin opskrift.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Havebog: Skærehave med planteliv, af Liv Nørgaard Meinert

Har du en drøm om en blomstrende have, hvor du kan plukke dine egne smukke buketter? Med bogen 'Skærehave med planteliv - Dyrk dine egne blomster til buketter' guider forfatter Liv Nørgaard Meinert dig fra det allerførste frøsæt til den færdige buket, og giver dig værdifuld viden om at skabe din…

Læs mere
Apela Colorado, Kvinde mellem verdenerne

’Kvinde mellem verdenerne’ er en bog, der giver indsigt i den spirituelle verden og det oprindelige folks kultur. Bogen er skrevet af forfatteren Apela Colorado, der gennem mange år har studeret sammenhængen og forsøgt at bygge bro mellem den traditionelle og moderne kultur.

Læs mere
Gemma Petherbridge 'Krystalapotekeren'

Nogen mennesker mener at ædelsten og krystaller har særlige spirituelle egenskaber, som kan påvirke mennesker og blandt andet lindre stress, søvnløshed, ængstelighed og ensomhed.

I Gemma Petherbridges smukke bog ’Krystalapotekeren’, beskriver hun i detaljer 75 krystallers healende energier, deres…

Læs mere
Anne Hjernøe - 'Stærk Overgang'

”Overgangsalderen skal ikke være et helvede af svede- og hedeture, søvnløshed, blødningsforstyrrelser, koncentrationsbesvær, ondt i leddene og smerter ved sex. Det er ganske enkelt ikke det, du skal bruge din tid på, hvis du kan undgå det", skriver Anne Hjernøe i sin nye bog 'Stærk Overgang', hvor…

Læs mere
^