Test af S9100 PROluxe glattejern

Test af S9100 PROluxe glattejern 

Grå og hvide hår kan være lidt af en udfordring for frisuren. Med deres krusede og stride struktur er selv hårspray med ekstra kraftigt hold sjældent nok til at få styr på de stædigt, strittende hår. Ved hjælp af et glattejern, kan de grå og hvide hår imidlertid glattes ud, og blive elegante, naturlige striber i håret.

Kvalitets glattejern
Når det kommer til at anvende glattejern, så er det vigtigt at huske, at det grå og hvide hår ofte er mere sart og porøst. Grå og hvide hår har tendens til at spalte og knække, og derfor er det særligt vigtigt, at bruge et kvalitetsglattejern, som sikrer den mest skånsomme behandling samt effektive varmebeskyttende hårprodukter.

Test af glattejern
Fra Remington kommer det nye S9100 PROluxe glattejern. Jernet anvender den nyeste teknologi, den såkaldte OPTIheat-teknologi, der sørger for at jernets keramiske plader tempereres optimalt. De keramiske plader er endvidere behandlet med ’Ultimate Glide’ belægning, som ifølge Remmington, gør glatning af håret op til 5 gange mere effektivt.

Ved at vælge den af jernets 9 temperaturindstillinger, der passer bedst til dit hår, er det nemt og hurtigt, at glatte håret i smukke, glansfulde lokker. Og resultatet synes endda mere holdbart med det nye PROluxe glattejern end med andre glattejern: Nu er der naturligvis forskel på, hvordan hår reagerer på fugt, men da vi testede Remington PROluxe, bevarede de grå og hvide hår faktisk den glatte struktur - selv på en temmelig våd efterårsdag. 

Remington S9100 PROluxe. Vejl.  899,-

Brug altid heat protection
Uanset hvilket glattejern du anvender, så bør du altid beskytte håret mod den høje varmepåvirkning. Anvend heat protection i form af creme eller spray. Mens heat protection i cremeform anvendes i det nyvaskede og let frotterede hår, så bruges spray varianten i tørt hår. 
Udover at beskytte håret mod jernets varme, så har produkterne også en vis anti frizz effekt på kruset hår, og gør håret medgørligt så hver lok glider nemt mellem glattejernets varme plader. 

NB! Ved altid kun at anvende glattejern i tørt hår, undgår du at slide håret unødigt og får samtidig det bedste og mest holdbare resultat. 

Vi anbefaler:

  • Matas Heat Protection Cream Vejl. (100) ml kr. 60,-   Parfumefri
  • Syoss Heat Protect Spray Vejl. (250 ml) 30,-
  • Toni&Guy Heat Protection Mist Vejl. (150 ml) 130,-
Vi tester!
Cat® B15Q Smartphone 

Fra udvikleren af markeds mest robuste mobiltelefoner, kommer nu en smartphone, som med sikkerhed vil appellere til mange kvinder. For nu lancerer Cat modellen ’Cat® B15Q’, som ...

Læs mere
Vi tester!
Dolce Gusto Circolo Automatic 

En effektiv og let betjent kaffeautomat i fikst design.

Læs mere
Vi tester!
Smartphones vs. Digitalkamera 

I takt med, at vi bruger flere billeder i vores kommunikation, stiller mange af os også større krav til de billeder vi deler med venner og bekendte på nettet. Billedet skal være godt og skal gengive motivet korrekt ...

Læs mere
Vi tester!
Go’ Hverdag App giver overblik i hverdagen 

Neutrals gratis app giver familier og kærestepar et planlægningsværktøj, som på en sjov, udfordrende og anderledes måde giver styr på hverdagens gøremål ...

Læs mere
Vi tester!
Cat B100  

Robusthed og et langtidsholdbart batteri gør B100 til et ideelt valg til barske forhold.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
^